Betonmixer chauffeur bij Bruil

Stel het jezelf even voor: jij bent elke dag lekker onderweg op zo’n mooie groene betonmixer. Je rijdt door de hele regio om op verschillende bouwplaatsen beton te leveren. Als je het beton afgeleverd hebt, maak je een praatje voordat je weer de weg op gaat. ‘s Avonds kom je voldaan én mooi op tijd weer thuis. Klinkt goed? Dan is deze baan als betonmixer chauffeur bij Bruil echt iets voor jou! Lees op deze pagina meer over het werk, het salaris en de openstaande vacatures.

Wat doet een betonmixer chauffeur?

Als betonmixer chauffeur bij Bruil ben je een belangrijk onderdeel van het bouwproces want jij zorgt ervoor dat het beton op tijd bij de klant wordt geleverd. ‘s Ochtends controleer je de wagen en laat je ‘m warmdraaien. Op de orderbon staat wat je die dag gaat doen: welke mengsels mag je leveren en bij welke klanten? Je laadt wat je nodig hebt en gaat op pad.

Op de bouwplaatsen zijn ze blij om je te zien, want met jouw levering kunnen ze aan de slag. Je lost netjes de wagen, maakt een praatje en gaat weer op pad. Gedurende de dag houd je je planning in de gaten en heb je regelmatig contact met de mengmeester en de planner.

Zo ben je elke dag lekker op weg in de regio en ontmoet je veel verschillende mensen. Je maakt de bouw vanaf het begin mee en bent het gezicht van Bruil bij de klant. Je hebt veel oog voor veiligheid en houdt de mixer schoon en netjes. Indien nodig voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de betonmixer of aan je werkomgeving. Zo is iedere dag anders!

Salaris betonmixer chauffeur

Je salaris als betonmixer chauffeur bij Bruil hangt af van je werkervaring. Wil je een idee hebben van wat voor salaris je kunt verwachten, bekijk dan de CAO. Je valt als betonmixer chauffeur onder de CAO Bruil Beton & Mix.

Betonmixer chauffeur opleiding

Voor de functie van betonmixer chauffeur vragen we geen specifieke opleiding of diploma. Wat we wel vragen is dat je het C- of CE-rijbewijs op zak hebt. Verder vinden we het vooral belangrijk dat je veilig en netjes werkt. Je houdt de mixer schoon en rijdt altijd veilig, op de weg en op de bouwplaatsen. En natuurlijk heb je dezelfde passie voor de bouw als wij!

Betonmixer chauffeur vacatures

Ga jij voor een carrière in de bouw? Bij Bruil maak je de bouw van A tot Z mee en kun je in korte tijd veel leren. Samen werken we elke dag hard om de mooiste ruwbouw- en afbouwproducten te maken. En: als familiebedrijf hebben we veel oog voor jou en je ontwikkeling. Dus bekijk de betonmixer chauffeur vacatures en laat ons weten waarom jij geknipt bent voor de baan!

Bekijk de vacatures