Solliciteren bij Bruil: dit kun je verwachten

Wat gebeurt er als je bij Bruil solliciteert? Hier lees je precies wat je kunt verwachten. 

Stap 1: Solliciteren

Je hebt de vacature gezien die goed aansluit bij jouw ambities, wensen en kwaliteiten. De makkelijkste en snelste manier om te solliciteren is dan om het formulier onder de vacature in te vullen en te versturen. 

We ontvangen natuurlijk graag je cv en een mooie motivatie. Je motivatie vinden wij erg belangrijk. We willen graag weten wat je beweegt om bij ons te solliciteren! Je kunt natuurlijk ook bellen om je verhaal te doen.  

Stap 2: Contact

Jouw sollicitatie komt binnen in de mailbox van werken@bruil.nl. Eén van onze recruiters zal je een bevestiging sturen dat je sollicitatie in goede orde is ontvangen. Heb je na een week nog niets gehoord? Neem dan contact met ons op om na te vragen of je bericht goed is doorgekomen. 

Stap 3: De uitnodiging

Op basis van de sollicitaties, cv’s en motivaties maken we een selectie. De criteria hiervoor kunnen elke keer anders zijn. Voldoe je aan het gewenste opleidingsniveau? Heb je voldoende ervaring? Raakt je motivatie ons? Ben je zo enthousiast dat we niet om je heen kunnen? Of voeg je op basis van je kennis en ervaring zeker iets toe? 

Dan nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit is een oriënterend gesprek waarin je aan tafel gaat met mensen van onze HR-afdeling. Een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar beter willen leren kennen. Je kunt ons dan ook alles vragen over Bruil en de vacature waarop je solliciteert. 

In dit gesprek vertellen we je graag alles over Bruil, zodat je precies weet waar je terecht komt. Wat we zeker van jou willen weten is wat je toegevoegde waarde is voor ons bedrijf. 

We nodigen natuurlijk niet iedereen uit voor een kennismaking. Als wij het idee hebben dat je profiel niet voldoende aansluit bij onze wensen, ontvang je een afwijzing per mail. Heb je daar vragen over, dan moet je ons zeker even bellen of een berichtje sturen. Dan lichten we onze keuze graag toe. 

Stap 4: Het vervolggesprek

Na de kennismaking hebben we een goed beeld van je en jij ook van ons. Als we enthousiast over je zijn nodigen we je uit om nog een keer op gesprek te komen. Dan gaan we dieper in op het inhoudelijke aspect van de functie en jouw kwaliteiten. Het doel is te achterhalen of jij en wij echt een duurzame match zijn. 

Het kan ook zijn dat we je op voorhand vragen een paar uurtjes mee te draaien met een collega. Dit geldt bijvoorbeeld voor operators en chauffeurs. 

Stap 5: Het arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn we nog steeds enthousiast? En zie jij een toekomst bij Bruil? Dan gaan we door naar het arbeidsvoorwaardengesprek. Zorg dat je goed voorbereid bent en weet wat je wilt. Dat praat voor beide partijen het makkelijkst. Hier komt alles aan bod, van je werktijden tot je salaris en van je pensioenregeling tot je vrije dagen. Dit is geregeld in een CAO. 

Zijn we eruit? Tekenen maar! 

Stap 6: Ontmoet je collega’s

Als alles rond is wil je natuurlijk je collega’s ontmoeten. Je kunt ook nu al op Linkedin kijken wie er bij Bruil werken.