Solliciteren bij Bruil: dit kun je verwachten

Wat gebeurt er als je bij Bruil solliciteert? Hier lees je precies wat je kunt verwachten. 

Stap 1: Vacature gezien

Je hebt de vacature gezien die goed aansluit bij jouw ambities, wensen en kwaliteiten. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de functie!

Stap 2: Motivatie & CV sturen

Je solliciteert het makkelijkste via het formulier bij de vacature op deze website. Je motivatie vinden wij erg belangrijk. We willen graag weten wat je beweegt om bij ons te solliciteren! 

Eén van onze recruiters zal je een bevestiging sturen dat je sollicitatie in goede orde is ontvangen.  

Stap 3: We nemen contact met je op 

We doen ons best om binnen 2 werkdagen contact op te nemen om te bespreken of we een match zien. Tussen haakjes:  Heb je na een week nog niets gehoord? Ai, dat is niet de bedoeling. Neem dan contact met ons op om na te vragen of je bericht goed is doorgekomen.

Stap 4: Kennismaken 

Zien we een mogelijke match? Dan nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit is een oriënterend gesprek waarin je aan tafel gaat met mensen van onze HR-afdeling. Een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar beter willen leren kennen. Je kunt ons dan ook alles vragen over Bruil en de vacature waarop je solliciteert. 

In dit gesprek vertellen we je alles over Bruil, zodat je precies weet waar je terecht komt. Wat we zeker van jou willen weten is wat je toegevoegde waarde is voor ons bedrijf. 

Stap 5: Het tweede en eventueel derde gesprek 

Na de kennismaking hebben we een goed beeld van je en jij ook van ons. Als we enthousiast over je zijn nodigen we je uit om nog een keer op gesprek te komen. Voelt het van jouw kant ook nog steeds goed? Dan gaan we dieper in op het inhoudelijke aspect van de functie en jouw kwaliteiten. Het doel is te achterhalen of jij en wij echt een duurzame match zijn. 

Het kan ook zijn dat we je op voorhand vragen een paar uurtjes mee te draaien met een collega. Dit geldt bijvoorbeeld voor operators en chauffeurs. 

Stap 6: Het arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? En zie jij een toekomst bij Bruil? Dan gaan we door naar het arbeidsvoorwaardengesprek. Zorg dat je goed voorbereid bent en weet wat je wilt. Dat praat voor beide partijen het makkelijkst. Hier komt alles aan bod, van je werktijden tot je salaris en van je pensioenregeling tot je vrije dagen. Dit is geregeld in een CAO. 

Zijn we eruit? Tekenen maar! 

Stap 7: Starten met introductieprogramma 

Op de overeengekomen datum start je bij Bruil, gefeliciteerd met je nieuwe job! Je begint met een uitgebreid introductieprogramma, zodat je goed ingewerkt wordt op je nieuwe plek en het bedrijf leert kennen.

Ben je nu al benieuwd naar je toekomstige collega's? Je kunt altijd op Linkedin kijken wie er bij Bruil werken.