Transport planner van beton

Onze afdeling planning bevindt zich op het hoofdkantoor in Ede. Hier worden alle transporten van het beton door het hele land ingepland en in goede banen geleid. Lees hier meer over deze afdeling, de functie van planner transportbeton en kijk of we nog planner beton vacatures hebben. 

De planner transportbeton bij Bruil 

Beton is een chemisch proces, het is dus beperkt houdbaar. Dát, de beschikbaarheid van onze betonmixers én de planning van onze klanten op de bouwplaats zorgen ervoor dat je tot 5 minuten voor het storten nog wijzigingen kan krijgen. Snel schakelen zit dus in je bloed.

Een planner beton moet goed kunnen rekenen, analytisch sterk en stressbestendig zijn. Het vraagt veel denk- en rekenwerk om het beton op de juiste manier, op de juiste tijd, op de juiste plaats te krijgen. Het mag immers niet te lang onderweg zijn, er moet een chauffeur en een betonmixer beschikbaar zijn en het moet op een bepaalde tijd op de bouwplaats zijn. Vele andere planningen hangen hier weer vanaf. 

 

Bij Bruil werken we heel klantgericht. Je taak als planner beton is om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te delen. Het is dus van groot belang om deze belangen af te wegen en hier de juiste balans in te vinden. 

Je werkt als planner transportbeton met uiteenlopende doelgroepen: kleine ondernemers, grote bedrijven en aannemers. Maar ook intern: je schakelt bijvoorbeeld continu met chauffeurs en mengmeesters op locatie. Elke dag is het weer een puzzel en een uitdaging om de planning in orde te krijgen. 

Wat doet een transportplanner van beton?

Concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Het efficiënt plannen van het transport van de betonmortel met de juiste inzet van chauffeurs en transportmiddelen‚Äč
  • Honderden telefoontjes per dag beantwoorden van collega’s en klanten
  • Registreren van orders in het ordersysteem en bijwerken van de administratie

Benodigde opleiding

Om als planner transportbeton aan de slag te gaan, heb je een HBO opleiding nodig en bij voorkeur ervaring in de betonsector. Met de nodige ervaring in het vakgebied kun je ook met een MBO opleiding bij ons aan de slag.

Salaris van een transport planner

Je kunt een prima salaris verdienen bij Bruil met goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt onder de CAO beton & mix. Deze CAO vind je ook de meest actuele salaristabel, voor een indicatie van wat je bij ons kunt verdienen. 

Planner vacatures bij Bruil

Wil je ook een bijdrage leveren aan onze missie om in 2025 slimmer te bouwen, met minder materiaal? Kijk snel of we een vacature voor planner beton hebben. 

Bekijk transport vacatures