Service monteur

Bij Bruil hebben we regelmatig vacatures voor servicemonteurs, onderhoudsmonteurs en mechanisch monteurs. Ben je benieuwd naar het salaris van dit beroep? Wil je weten welke opleiding je kunt volgen tot onderhoudsmonteur of wat je werkzaamheden zijn? Lees het hier en bekijk direct onze vacatures. 

Enkele voordelen van het werken als monteur bij Bruil: 

  • Geen nachtdiensten en slechts heel sporadisch een keer ‘s avonds werken
  • Starten kan zonder opleiding
  • Werken aan een groot machinepark 

Het bijzondere aan het werken aan een groot machinepark bij Bruil, is dat je zowel werkt met nieuwe moderne machines (PLC gestuurd) en met ouderwetse machines, waarbij het de uitdaging is om zonder handleiding storingen op te lossen (denk aan alle installaties op een betoncentrale).

Bekijk direct de vacatures

Servicemonteurs zijn cruciaal onderdeel van ons bedrijf  

Service- en onderhoudsmonteurs zijn van levensbelang voor ons bedrijf: met ruim tien productielocaties (de kleinverpakkingenfabriek in Ede en de betoncentrales in midden Nederland) is er altijd werk aan ons machinepark te doen. Ben jij met de steeksleutel in de hand geboren? Bekijk direct of we op dit moment een vacature voor onderhoudsmonteur of service monteur hebben.

Onderhoudsmonteurs zijn de visitekaartjes van ons bedrijf. Je gaat alle bouwplaatsen af, werkt aan onze silo’s en spreekt dus veel mensen. Je standplaats als service- en onderhoudsmonteur bij Bruil is Apeldoorn. 

Wat doet een service monteur? 

Als monteur ben je bij Bruil continu bezig met het het onderhoud aan ons machinepark of je werkt specifiek aan onze silo service. Dat doe je vanuit je standplaats in Ede of Apeldoorn. Zodra er een storing plaatsvindt op een productielocatie, beoordeel jij de urgentie en spring je als het nodig is direct in de bus om de boel op te lossen. 

Welke werkzaamheden voer je als monteur uit

Je bent elke dag druk met een breed takenpakket. Afhankelijk van je expertise werk je meer op het mechanische of juist meer op het elektronische vlak. Denk aan de volgende werkzaamheden die je als monteur bij Bruil uitvoert: 

  • Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reinigings- en onderhoudswerkzaamheden van onze silo’s
  • Het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden aan ons machinepark 
  • Het oplossen van problemen op productielocaties (de kleinverpakkingenfabriek in Ede en de betoncentrales in midden Nederland)

Onderscheid tussen mechanisch monteurs en servicemonteurs 

Bij Bruil maken we onderscheid tussen mechanisch monteurs en servicemonteurs. Service monteurs werken specifiek op onze silo service en gaan als onderhoudsmonteur naar de bouwplaatsen. Je bent dan echt een visitekaartje van het bedrijf en werkt vanaf standplaats Apeldoorn. Je hebt een eigen silo service-bus en ervaring met lassen is een vereiste. 

 

Mechanisch monteurs werken vanuit standplaats Ede en zijn niet specifiek op de silo service actief, maar plegen onderhoud aan de kleinverpakkingenfabriek in Ede en de betoncentrales in midden Nederland. 

Salaris service monteur 

Als servicemonteur of onderhoudsmonteur kun je een goed salaris verdienen. Afhankelijk van je ervaring, opleiding en je specifieke functie. Je valt als monteur onder de CAO Bruil Beton & Mix. Het instapsalaris is ongeveer € 2.600,- bruto o.b.v. 40 uur per week. 

Opleiding tot servicemonteur

Ben je op zoek naar een service monteur opleiding? Een MBO opleiding tot monteur is dan een mooie basis. Er zijn verschillende disciplines en specialisaties waar je je op kunt richten. Bij Bruil hebben we vooral behoefte aan monteurs met een technische opleiding. Ervaring is dus niet noodzakelijk! 

Training en cursussen voor monteurs bij Bruil

Bij Bruil hoef je niet te kiezen: bij ons gaat je professionele ontwikkeling als servicemonteur hand in met je persoonlijke ontwikkeling. Onze mensen zijn het meest belangrijk. Je volgt dan ook regelmatig cursussen en trainingen on the job. Dat kan vakinhoudelijk zijn, maar ook een thema op het gebied van lifestyle of gezondheid. En natuurlijk leer je als collega’s onderling veel van elkaar op de werkvloer. 

Werken als servicemonteur bij Bruil

Wil je ook werken aan een groot machinepark bij een bedrijf dat te typeren is als high-tech startup én familiebedrijf? Bekijk onze vacatures voor servicemonteurs!