Stages

Wij bieden jou een stage waarin jij vanaf dag één het gevoel hebt dat je een vaste medewerker bent. Jij voegt waarde toe aan onze organisatie. Kijk gauw of er een stagevacature is die bij jou past. Een open sollicitatie mag natuurlijk ook altijd.

Bekijk stages

Veelgestelde vragen

Krijg ik een stagevergoeding?

Omdat jij als medewerker een bijdrage levert aan de groei van onze organisatie vinden we het meer dan terecht dat jij een stagevergoeding krijgt. Deze is voor HBO/WO stages vastgesteld op €650,- per maand en voor MBO stages op €550,- per maand conform de stageregeling van de CAO Bouw & Infra.

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Als jij geen OV hebt en wel regelmatig naar een locatie moet, ontvang je in overleg een reiskostenvergoeding conform de CAO.
 

Bruil is erkend leerbedrijf

Geen zorgen over jouw stage van morgen! Wij zijn een erkend leerbedrijf waardoor we de garantie op een goede stageplaats kunnen geven. Zo weet jij zeker dat onze stagebegeleiders jou de beste begeleiding kunnen geven. Elke 4 jaar wordt getoetst of wij nog aan de voorwaarden voor erkend leerbedrijf voldoen. Bij ons kun je dus met een gerust hart aan jouw stage beginnen! De volgende opleidingen zijn bij ons erkend:

Bruil beton (Deventer)  

Bruil beton (Wageningen)

Bruil hoofdkantoor Ede 

Bruil prefab (Veenendaal)

Bekijk stages

Hoe verloopt jouw sollicitatie?