Traineeships

Bruil Traineeships zijn helemaal gericht op jouw ontwikkeling. Daarom creëren we een maatwerk programma waarin jij je als een vis in het water voelt. Je krijgt de ruimte en de vrijheid om de elementen te kiezen waar jij je in wilt verdiepen. Persoonlijke groei is daarbij een belangrijke pijler. Samen met jouw coach bespreek je regelmatig de vorderingen van jouw programma. Uiteraard is hij of zij altijd beschikbaar als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Als trainee bij Bruil heb je tijdens het traineeship geen afgebakende functie. Afhankelijk van jouw interesses ga je intern aan de slag met verschillende projecten. Hiermee doe je in de breedte en diepte ervaring op binnen het bedrijf. Na afronding van het programma gaan we op zoek naar een reguliere functie binnen Bruil.

Trainee Tobias Laurens vertelt in zijn blog  meer over zijn ervaringen als trainee bij Bruil. Binnen het traineeship heb je veel eigenaarschap over je eigen proces.

Tobias: "Het is helemaal mijn eigen verantwoordelijkheid. Er is veel variatie en ik geef mijn eigen dagen vorm. Als je je persoonlijk wilt ontwikkelen, wilt groeien op je persoonlijke vaardigheden. Dan is een traineeship bij Bruil interessant."

Veelgestelde vragen

Krijg ik salaris tijdens mijn Bruil Traineeship?

Jazeker, tijdens een traineeship ben je gewoon in dienst en daar hoort uiteraard salaris bij. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij een brutosalaris van €2300-2600 per maand.

Hoelang duurt een Bruil Traineeship?

Een Bruil Traineeship duurt maximaal 3 jaar.  Op de helft van de looptijd vindt een evaluatie plaats met alle betrokken partijen en   Besluit je na je traineeship verder te kijken? Even goede vrienden! De opgedane ervaring zal jou vast helpen bij het vervolg van je carrière. Laat je daarom vooral niet tegenhouden om aan een traineeship te beginnen. Wil je graag een functie binnen Bruil? Dan kijken we samen met jou hoe we jouw talenten kunnen inzetten binnen de organisatie.

Ben jij geïnteresseerd in een Traineeship bij Bruil? Meld je dan hier  aan.