Monteur elektrotechniek

Bij Bruil hebben we regelmatig vacatures voor elektrotechnische monteurs. Ben je benieuwd naar het salaris van dit beroep? Wil je weten welke opleiding je kunt volgen tot monteur elektrotechniek of wat je werkzaamheden zijn? Lees het hier en bekijk direct onze vacatures.

Wat doet een monteur elektrotechniek bij Bruil? 

Als monteur elektrotechniek werk je dagelijks aan de elektrotechnische onderdelen van ons machinepark. Je werkt vanuit een vaste standplaats aan uiteenlopende technische problemen en je bent een kei in het ter plaatse verzinnen van een passende oplossing. Je werkt aan PLC gestuurde machines op de productielocatie in Ede, maar ook aan ouderwetse machines op de betoncentrales in midden-Nederland. Soms werk je aan een kleine storing en een andere keer aan een groot project. Het is heel afwisselend werk. Je werkt samen met mechanisch monteurs en andere elektriciëns. 

Bekijk direct vacatures

Monteur elektrotechniek: opleiding

Als je bij Bruil aan de slag wilt als monteur elektrotechniek verwachten we dat je over een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek beschikt. Daarnaast is het handig als je PLC kunt programmeren en goed contacten met leveranciers kunt onderhouden. 

Salaris en contract

Als monteur elektrotechniek kun je bij ons een prima salaris verdienen. Je valt onder onze eigen CAO Bruil Beton & Mix met goede primaire en secundaire arbeidvoorwaarden. De kans is groot dat je van ons direct een jaarcontract krijgt, dat we bij goed functioneren daarna snel omzetten naar een vast dienstverband. Zo ben jij zeker van een mooie toekomst binnen ons familiebedrijf. 

Training en cursussen voor monteurs bij Bruil

Bij Bruil hoef je niet te kiezen: bij ons gaat je professionele ontwikkeling als electromonteur hand in met je persoonlijke ontwikkeling. Onze mensen zijn het meest belangrijk. Je volgt dan ook regelmatig cursussen en trainingen on the job. Dat kan vakinhoudelijk zijn, maar ook een thema op het gebied van lifestyle of gezondheid. En natuurlijk leer je als collega’s onderling veel van elkaar op de werkvloer. 

Ook aan de slag als monteur electrotechniek bij Bruil? 

Kijk dan snel of we op dit moment een passende vacature hebben.