Werken bij Bruil

Kies allebei. Kies voor een carrière bij Bruil. Wat past beter bij jou? De zekerheid van een familiebedrijf dat al ruim honderd jaar bestaat? De dynamiek van een start-up? Of zoek je juist allebei? Bruil biedt het beste van twee werelden en verbindt traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Dat is de verbindende kracht van Bruil. Waar ligt jouw kracht?

Bij Bruil hoef je niet te kiezen

Het beste van twee werelden: bij Bruil hoef je niet te kiezen tussen uitvoeren en uitdenken, tussen innovatie en traditie of tussen robots en collega’s. Bij Bruil kan het allemaal! We zijn een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring, maar ook een organisatie met de dynamiek van een start-up, waar ondernemen en innovatie centraal staan.

Als specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton zijn wij actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Wij leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en prefab beton. Met prefab bedienen wij enerzijds de ruwbouwmarkt met heipalen, wanden, vloeren of zelfs een compleet casco concept. Anderzijds maken wij architectonisch beton, onze specials, waarbij we met onze nieuwste 3D printfabriek zelfs unieke, vormvrije én betaalbare gevelelementen kunnen printen. Bovendien zijn we onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Als ontwikkelende bouwer tenslotte, geven we vorm aan nieuwe bouwconcepten, die we in de praktijk toetsen en vervolmaken.

 

Traditie of innovatie? Kies allebei!

Al meer dan 110 jaar bewaken we onze zelfstandigheid. We zijn trots op onze onafhankelijke positie als vierde generatie familiebedrijf. De naam Bruil staat synoniem voor Hollandse nuchterheid. Wij zijn doeners met een doelgerichte en flexibele instelling. Bewust van het feit dat we ons bedrijf in bruikleen hebben voor een volgende generatie. Dat is terug te zien in een gezonde focus op continuïteit en onze langdurige relaties met medewerkers en opdrachtgevers. Maar om deze relaties goed te onderhouden, moeten wij meebewegen met de veranderende wereld. Wij zetten onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie.  Wij denken namelijk dat bouwen in de toekomst veel klantgerichter en efficiënter kan. Door digitale productiemethoden te combineren met optimaal materiaalgebruik, willen wij onze klanten rechtstreeks toegang geven tot slimme en betaalbare producten.