Werken bij Bruil

Bij Bruil hoef je niet te kiezen

Het beste van twee werelden: bij Bruil hoef je niet te kiezen tussen uitvoeren en uitdenken, tussen innovatie en traditie of tussen robots en collega’s. Bij Bruil kan het allemaal! We zijn een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring, maar ook een organisatie met de dynamiek van een start-up, waar ondernemen en innovatie centraal staan.

Als specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton zijn wij actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Wij leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en prefab beton. Met prefab bedienen wij enerzijds de ruwbouwmarkt met heipalen, wanden, vloeren of zelfs een compleet casco concept. Anderzijds maken wij architectonisch beton, onze specials, waarbij we met onze nieuwste 3D printfabriek zelfs unieke, vormvrije én betaalbare gevelelementen kunnen printen. Bovendien zijn we onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Als ontwikkelende bouwer tenslotte, geven we vorm aan nieuwe bouwconcepten, die we in de praktijk toetsen en vervolmaken.

Traditie of innovatie? Kies allebei!

Al meer dan 110 jaar bewaken we onze zelfstandigheid. We zijn trots op onze onafhankelijke positie als vierde generatie familiebedrijf. De naam Bruil staat synoniem voor Hollandse nuchterheid. Wij zijn doeners met een doelgerichte en flexibele instelling. Bewust van het feit dat we ons bedrijf in bruikleen hebben voor een volgende generatie. Dat is terug te zien in een gezonde focus op continuïteit en onze langdurige relaties met medewerkers en opdrachtgevers. Maar om deze relaties goed te onderhouden, moeten wij meebewegen met de veranderende wereld. Wij zetten onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie.  Wij denken namelijk dat bouwen in de toekomst veel klantgerichter en efficiënter kan. Door digitale productiemethoden te combineren met optimaal materiaalgebruik, willen wij onze klanten rechtstreeks toegang geven tot slimme en betaalbare producten.

 

Bruil heeft een missie voor 2025: 
Slimme bouwproducten maken met minder materiaal

Bruil is een organisatie die verandert. Omdat het moet en omdat we het kunnen. We bestaan niet voor niets sinds 1906.

In 2025 zal meer dan de helft van onze omzet worden gerealiseerd met slimme producten en digitale productie. Wij bouwen aan en voor de toekomst en willen het gebruik van schaarse grondstoffen fors verminderen, anders organiseren en daardoor betaalbaar houden.

Deze missie is uitgewerkt in een zestal 'missiepijlers' die richtinggevend zijn voor ons:

  1. Wij bouwen op de kracht van onze mensen
  2. Wij zetten in op grondstoffen met toekomst
  3. Wij maken producten met fossielvrije energie
  4. Wij produceren afvalvrij
  5. Wij bieden de juiste mix van persoonlijk én digitaal klantcontact
  6. Wij optimaliseren uw én onze productieprocessen

Niet voor niets staat de kracht van onze mensen bovenaan: medewerkers maken tenslotte het verschil bij Bruil. In de korte animatie hieronder zijn de missiepijlers samengevat.