Vakgebieden

Bruil is specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton. We zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Je kunt dus vacatures in verschillende vakgebieden bij ons vinden. Van techniek tot backoffice, van commercieel tot logistiek en van productie tot R&D. 

Backoffice

Elke organisatie is afhankelijk van betrouwbare, deskundige backoffice medewerkers. Ook Bruil. Van receptie tot financiele administratie en HR: de backoffice is een groot deel van Bruil. Het opstellen van facturen en contracten, het verzorgen van administratieve werkzaamheden, het controleren van voorraden, data invoeren, plannen van werk en projecten, marketingwerkzaamheden: de werkzaamheden zijn divers en uiteenlopend. Bekijk onze backoffice functies in het vacature-overzicht

Commerciëel 

Voor onze commerciële functies zoeken we regelmatig nieuwe krachten. Inkoopmanagers, commerciëel medewerkers, verkoopleiders voor bijvoorbeeld betonmortel of droge mortel. Onze commerciële mensen adviseren in- en externe partijen over al onze producten en diensten en zorgen dat de projecten soepel doorgezet worden in de organisatie. 

Productie

In een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten en betonproductie, is productie een belangrijke pijler. Bij ons kun je terecht op diverse productieafdelingen als bijvoorbeeld operator of productiemedewerker.

R&D 

Bruil is een familiebedrijf met het karakter van een start-up. 3D-betonprinten is een hightech ontwikkeling waarvoor we veel knappe koppen nodig hebben. Ben jij onze nieuwe Innovation Engineer? 

Techniek 

We hebben specialistische techneuten in dienst, bijvoorbeeld om ons machinepark draaiende te houden, kranen op bouwplaatsen te besturen en de mengmachines te bedienen. Word mechanisch monteur of elektrotechnisch monteur en sleutel aan onze machines. Maar ook werkvoorbereiders, technisch tekenaars, constructeurs en betontechnologen of -laboranten hebben we hard nodig bij Bruil. Lees hier meer over de technische functies bij Bruil. 

Logistiek 

Beton komt niet uit zichzelf van A naar B. Daar zijn chauffeurs, kraanmachinisten en andere vaklui voor nodig. 

Lees meer over onze vakgebieden en bekijk de vacatures: 

  • Backoffice
  • Commercieel
  • Productie
  • R&D
  • Techniek 
  • Logistiek