Vakgebieden in de bouwsector

Bruil is specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton. We zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Je kunt dus vacatures in verschillende vakgebieden bij ons vinden. Van techniek tot backoffice, van commercieel tot logistiek en van productie tot R&D. 

Backoffice en ondersteunende stafdiensten 

Elke organisatie is afhankelijk van betrouwbare, deskundige backoffice medewerkers en ondersteunende stafmedewerkers. Ook Bruil. Van ICT tot receptie en van accountancy tot HR: de backoffice is een groot deel van Bruil. Het opstellen van facturen en contracten, het verzorgen van administratieve werkzaamheden, het controleren van voorraden, data invoeren, plannen van werk en projecten, marketingwerkzaamheden: de werkzaamheden zijn divers en uiteenlopend. Bekijk onze backoffice en ondersteunende staffuncties in het vacature-overzicht. Misschien ben jij dan onze nieuwe ICT'er, data-analist, assistent-accountant of planner! Bekijk hier welke afdelingen onder het backoffice en de ondersteunende stafdiensten vallen. 

Commerciëel 

Binnen onze commerciële afdeling kunnen we onderscheid maken tussen interne commerciële functies en externe commerciële functies. Bij interne functies hebben we het bijvoorbeeld over een commerciële medewerker binnendienst. Voor onze externe commerciële functies zoeken we regelmatig krachten als commerciëel adviseurs, verkoopleiders voor bijvoorbeeld betonmortel of droge mortel en commercieël managers. Onze commerciële mensen adviseren in- en externe partijen over al onze producten en diensten en zorgen dat de projecten soepel doorgezet worden in de organisatie. In externe commerciële functies heb je ontzettend veel vrijheid en zelfstandigheid. Je gaat bij veel bouwplaatsen, leveranciers en partners langs. 

Productie

In een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten en betonproductie, is onze productie een belangrijke pijler. Onze productielocaties zijn Geertruidenberg, Veenendaal en Ede. Daar kun je terecht op diverse productieafdelingen als bijvoorbeeld operator of productiemedewerker. Belangrijk om te weten is dat je bij Bruil nooit in nachtdiensten hoeft te werken. En als productiemedewerker kun je doorgroeien naar meewerkend voormanproductiemanager of productieleider. Om de mengprocessen te bewaken, zijn mengmeesters nodig. 

R&D 

Bruil is een familiebedrijf met het karakter van een start-up. 3D-betonprinten is een hightech ontwikkeling waarvoor we veel knappe koppen nodig hebben. Daarnaast hebben we bij Bruil Mix en Coba vaak verse R&D krachten nodig. Ben jij onze nieuwe productontwikkelaar of technisch adviseur? 

Technische profielen 

Bij Bruil zit je goed met een technisch profiel. Denk aan functies als constructeur, technisch tekenaar, werkvoorbereider, BIM modelleur, calculator, werkvoorbereider, productontwikkelaar R&D of R&D engineer beton. Uitdagende technische profielen voor HBO+ opgeleide professionals. Lees hier meer over onze technische profielen

Techniek 

We hebben specialistische techneuten in dienst, bijvoorbeeld om ons machinepark draaiende te houden, kranen op bouwplaatsen te besturen en de mengmachines te bedienen. Word service monteur of elektrotechnisch monteur en sleutel aan onze machines. Maar ook operatorskraanmachinisten en betontechnologen of -laboranten hebben we hard nodig bij Bruil. Lees hier meer over de MBO+ georienteerde technische functies bij Bruil. 

Logistiek 

Beton komt niet uit zichzelf van A naar B. Daar zijn planners, chauffeurs, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs en andere vaklui voor nodig. Als chauffeur bij Bruil rijd je bijvoorbeeld in een betonmixer van een betoncentrale in midden-Nederland naar een andere locaties, zoals een bouwplaats. Werken in de logistiek is één ding, maar wat dacht je van de combinatie van bouw en logistiek? Lees meer over bouwtransport bij ons bedrijf en bekijk direct welke logistieke vacatures we voor je hebben.

Traineeship, stage en afstuderen 

Op zoek naar een traineeship in de bouw, waarmee je bij ons in een een managementfunctie kunt groeien? Of wil je graag stage lopen of afstuderen bij Bruil? Ook daar hebben we regelmatig mogelijkheden voor. 

Lees meer over onze vakgebieden en bekijk de vacatures: