Logistiek in de bouw

Werken in de logistiek is één ding, maar wat dacht je van de combinatie van bouw en logistiek? Een unieke, uitdagende werkomgeving waar jij je hart kunt ophalen. Tenminste, als je komt werken in de bouwlogistiek bij Bruil! Lees meer over bouwtransport bij ons bedrijf en bekijk direct welke logistieke vacatures we voor je hebben.

Logistiek werk bij Bruil

Als specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton voor de woning- en utiliteitsbouw, met verschillende locaties door heel Nederland, zijn logistiek en transport belangrijke onderdelen van ons bedrijf. Daarom hebben we ook vaak uiteenlopende logistiek- en transportvacatures open staan. Transportwerk in de bouw kent namelijk vele vormen en de ene logistiek medewerker is de ander niet. Ze zijn allemaal anders, maar stuk voor stuk onmisbare schakels in de logistieke keten.

Waar ligt jouw kracht? Neem een kijkje bij onderstaande functieprofielen in de bouwlogistiek.

Logistieke functies

Betonmixer chauffeur

Als chauffeur van een van onze groene betonmixers ben jij een belangrijke spil op de centrale. Zonder beton ligt alles immers stil! Jij zorgt ervoor dat het beton op tijd op de bouwplaats komt. Je hebt een grote verantwoordelijkheid binnen het proces én voor jouw mixer, maar geniet ook veel vrijheid. Je rijdt lekker door de regio, werkt op afwisselende tijden en hebt contact met allerlei verschillende mensen.

Kraanmachinist

Jij wilt graag op hoogte werken, machines besturen en je steentje bijdragen aan onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Dan past de functie van kraanmachinist bij Bruil perfect bij jou. Je bent een expert in het veilig en snel op de juiste plek krijgen van materialen, zoals prefab elementen, grondstoffen, heipalen of de vracht van vrachtwagens. Dat kan op één van onze prefab productielocaties of bij de betoncentrales.

Planner transport

Wil je niet per se zelf achter het stuur kruipen, maar heb je wel interesse in werken in de transport en logistiek? Word dan planner transportbeton! In deze functie stuur jij het logistieke proces aan vanaf ons hoofdkantoor in Ede. Je registreert orders, schakelt met klanten en collega’s en zet chauffeurs en transportmiddelen op de juiste manier in. Zo zorg jij dat het gehele proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Ook werken in de bouwlogistiek?

Kies je voor een carrière bij Bruil, dan kies je voor een plek in een trots familiebedrijf, waar alle ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Zeker in de logistiek, een vakgebied dat altijd in beweging is. Vind jouw nieuwe werkplek en blijf jezelf uitdagen:

Bekijk onze logistieke vacatures

Of lees direct meer over de functies: