Technische profielen HBO+

Bij Bruil zit je goed met een technisch profiel. Ben je HBO of hoger opgeleid en wil je wel aan de slag bij een leverancier van hoogwaardige mortels en prefab beton? We kunnen niet zonder technisch goed onderlegde mensen. 

Bekijk onze technische vacatures

Wil je meer weten over onze technische profielen en het werk bij Bruil? Hieronder lees je verder. 

Constructeur

Een constructeur is er verantwoordelijk voor dat een constructie blijft staan. Je weet dus precies hoe je alle belastingen die een gebouw te verwerken krijgt, moet doorrekenen. Je beoordeelt ook afwijkende elementen in de productie of op de bouwplaats en je adviseert diverse partijen in constructieve vraagstukken. Een boeiende, technische job! 

Productontwikkelaar R&D

Ben jij de innovatieve productontwikkelaar die ons R&D team helpt bouwen aan nieuwe, inspirerende producten? Je weet wat de markt nodig heeft, misschien wel voordat de markt het zelf weet, je ziet continu verbeteringen in ons productieproces en experimeneert graag met nieuwe en bestaande grondstoffen en materialen. 

R&D Engineer Beton

Als R&D engineer beton ben je continu op zoek naar beter, goedkoper, sterker en duurzamer beton. Krijg jij energie van de R&D ontwikkeling van het beton van de toekomst? Als R&D engineer bij Bruil ontwikkel je nieuwe technologieën op het gebied van minerale bindmiddelen & vul- en toeslagmaterialen. Voor zowel prefab- als transport beton. Je werkt in ons gloednieuwe betonlab. 

Technisch Adviseur 

Als Technisch Adviseur adviseer je onze klanten en je collega's over onze producten en diensten. Je bent voornamelijk bezig met het achterhalen en uitwerken van hun vragen en wensen. 

Technisch tekenaar, BIM modelleur 

Als tekenaar zorg je voor correcte bouwtekeningen, waarin je alle specifieke eisen en wensen hebt meegenomen. Deze tekeningen worden opgesteld met de juiste berekeningen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Je tekent vanuit de offerte die je krijgt van de afdeling sales en hebt daarover met hen overleg.

Werkvoorbereider, calculator 

Ben je werkvoorbereider bij Bruil, dan houd je je met name bezig met het vertalen van de behoefte van een klant naar het bouwproces. Je stelt hierbij ook de projectadministratie op, zorgt voor de planning en bijvoorbeeld ook voor de aspecten rond Veiligheid, Gezondheid en Milieu rond het project. 

Meer weten over onze technische profielen? 

Wil je meer weten over deze banen in de techniek bij Bruil? Lees alles via de onderstaande functieprofielen.