Banen in de techniek MBO+

Als je wilt werken in de techniek, zit je bij Bruil goed. Als leverancier van hoogwaardige mortels en prefab beton kunnen we niet zonder technisch onderlegde mensen. We hebben veel mensen nodig met verstand van zeer uiteenlopende zaken. Denk aan betonlaboranten, betontechnologen, constructeurs, kraanmachinisten, mengmeesters, monteurs, tekenaars en werkvoorbereiders.

Meer weten over werken in de techniek 

Wil je meer weten over wat werken in de techniek bij Bruil betekent en welke banen in de techniek wij te bieden hebben?  Dan lees je hier verder of kijk gelijk op welke techniek vacatures je nu kunt solliciteren. 

Klik hier direct door naar de functies:

Functies op de afdeling productie

Betonlaborant 

Een mooie baan in de techniek is die van betonlaborant. Je werkt bij één van onze vestigingen op het laboratorium, waar je je met name bezighoudt met het testen van betonrecepten. Is de samenstelling correct of moet er nog iets veranderen? In dat geval bespreek je dat met de betontechnoloog. Op onze pagina over de betontechnoloog lees je ook meer over het vak van betonlaborant.

Betontechnoloog 

Als betontechnoloog werk je nauw samen met bijvoorbeeld de constructeur. Deze schrijft het betonrecept voor waar jij mee aan de slag gaat. Samen met de laborant, de mengmeester én de klant zorg je dat het beton aan de vereisten voldoet, maar ook dat de bewerkbaarheid perfect in orde is. 

(Bovenloop) Kraanmachinist

Als (bovenloop) kraanmachinist werk je op één van de prefab productielocaties of bij de betoncentrales. Je verplaatst prefab elementen op het tasveld om het transport klaar te leggen of je zorgt dat de juiste grondstoffen in de betoncentrales komen. Zo kan de mengmeester de juiste samenstelling tijdig in de betonmixer laden. Als kraanmachinist ben je  niet alleen verantwoordelijk voor het besturen van de kraan, je draagt ook je steentje bij aan het onderhoud en voert kleine reparatiewerkzaamheden uit. Een gezonde dosis technisch inzicht komt hierbij goed van pas. 

Monteur elektrotechniek 

Als monteur elektrotechniek werk je dagelijks aan de elektrotechnische onderdelen van ons machinepark. Je werkt vanuit een vaste standplaats aan uiteenlopende technische problemen en je bent een kei in het ter plaatse verzinnen van een passende oplossing. Je werkt aan PLC gestuurde machines op de productielocatie in Ede, maar ook aan ouderwetse machines op de betoncentrales in midden-Nederland.

Service monteur

Als service monteur ga je alle bouwplaatsen af en werk je aan onze silo's. Dit is niet alleen een technische baan, je spreekt ook veel mensen, dus sociale vaardigheden komen ook van pas. 

Operator

Als operator bij Bruil ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het productieproces. Aan jou de taak om het machinepark op peil te houden, storingen te verhelpen en je technische kennis en vaardigheden met collega’s te delen. Je denkt mee over verbetermogelijkheden en zorgt voor een fijne en veilige werkomgeving.

Met weinig ervaring begin je als assistent operator, een productiefunctie waarin je je dagelijks bezighoudt met bijvoorbeeld het controleren van robotonderdelen, het uitpakken en aanvullen van grondstoffen en het verrichten van klein onderhoud. Op den duur groei je door tot volleerd operator en van daaruit misschien wel naar mengmeester.

Wil je meer weten over deze banen in de techniek bij Bruil? Lees alles via de onderstaande functieprofielen.