Techniek

Als je wilt werken in de techniek, zit je bij Bruil goed. Als leverancier van hoogwaardige mortels en prefab beton kunnen we niet zonder technisch onderlegde mensen. We hebben veel mensen nodig met verstand van zeer uiteenlopende zaken. Denk aan betonlaboranten, betontechnologen, constructeurs, kraanmachinisten, mengmeesters, monteurs, tekenaars en werkvoorbereiders.

Meer weten over werken in de techniek 

Wil je meer weten over wat werken in de techniek bij Bruil betekent en welke banen in de techniek wij te bieden hebben?  Dan lees je hier verder of je kijkt op de pagina's voor de verschillende vacatures. 

Betonlaborant 

Een mooie baan in de techniek is die van betonlaborant. Je werkt bij één van onze vestigingen op het laboratorium, waar je je met name bezighoudt met het testen van betonrecepten. Is de samenstelling correct of moet er nog iets veranderen? In dat geval bespreek je dat met de betontechnoloog. 

Betontechnoloog 

Als betontechnoloog werk je nauw samen met bijvoorbeeld de constructeur. Deze schrijft het betonrecept voor waar jij mee aan de slag gaat. Samen met de laborant, de mengmeester én de klant zorg je dat het beton aan de vereisten voldoet, maar ook dat de bewerkbaarheid perfect in orde is. 

Constructeur

Een constructeur is er verantwoordelijk voor dat een constructie blijft staan. Je weet dus precies hoe je alle belastingen die een gebouw te verwerken krijgt, moet doorrekenen. Je beoordeelt ook afwijkende elementen in de productie of op de bouwplaats en je adviseert diverse partijen in constructieve vraagstukken. Een boeiende, technische job! 

Kraanmachinist

Op grote hoogte werk je aan onze bouwprojecten. Als kraanmachinist ben je  niet alleen verantwoordelijk voor het besturen van de kraan, je draagt ook je steentje bij aan het onderhoud en voert kleine reparatiewerkzaamheden uit. Een gezonde dosis technisch inzicht komt hierbij goed van pas. 

Mengmeester

Ben je specialist in het mengen van onze betonmortels?  Samen met de betonlaborant en de betontechnoloog zorg je dat het beton precies goed gemengd wordt. 

Monteur elektrotechniek 

Als monteur elektrotechniek werk je dagelijks aan de elektrotechnische onderdelen van ons machinepark. Je werkt vanuit een vaste standplaats aan uiteenlopende technische problemen en je bent een kei in het ter plaatse verzinnen van een passende oplossing. 

Tekenaar

Als tekenaar zorg je voor correcte bouwtekeningen, waarin je alle specifieke eisen en wensen hebt meegenomen. 

Service monteur

Als service monteur ga je alle bouwplaatsen af en werk je aan onze silo's. Dit is niet alleen een technische baan, je spreekt ook veel mensen, dus sociale vaardigheden komen ook van pas. 

Werkvoorbereider 

 

  • Betonlaborant
  • Betontechnoloog
  • Constructeur
  • Kraanmachinist
  • Mengmeester
  • Monteur elektrotechniek
  • Tekenaar
  • Service monteur
  • Werkvoorbereider