Financiële vacatures

De financiële afdeling op ons hoofdkantoor in Ede is een mooie plek om als financial professional mee te denken met de organisatie. Ook kun je jezelf hier goed verder ontplooien. Lees hier meer over onze financiële afdeling, de functies, de werkzaamheden en bekijk of we nog vacatures hebben. 

De financiële afdeling bij Bruil 

De afdeling financiën bestaat bij ons uit een financieel manager en twee business controllers, die elk een eigen team van financieel medewerkers aansturen. De directeur adviseert direct aan de eigenaren van Bruil. De business controllers en hun teams houden zich elk bezig met een andere divisie: de één met Beton & Mix, de andere met Prefab. 

Business controller: de werkzaamheden

De business controllers zijn onderdeel van het managementteam van hun divisie. De werkzaamheden die ze uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • ​Het vertalen van strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s 
  • Analyseren en rapporteren van eventuele afwijkingen ten opzichte van forecasts en planning
  • Opstellen van betrouwbare operationele en financiële rapportages (bijvoorbeeld businesscases, managementrapportages, (meerjaren)planningen en kostprijsberekeningen)

De werkzaamheden van de financieel medewerkers bevinden zich meer op het operationele vlak en zijn bijvoorbeeld:

  • Controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen
  • Voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren.
  • Dagelijkse financiële administratie bijhouden en controleren

Het leuke aan werken op onze financiële afdeling is dat je echt kunt meedenken met de organisatie. Waar liggen de kansen en mogelijkheden vanuit financieel oogpunt? Hoe kunnen we het management van nog betere informatie voorzien? 

Je werkt op ons kantoor in Ede, in een kantoortuin met een prettige sfeer. Je kunt je werktijden binnen een marge zelf bepalen. Dus als jij het liefste van 7.30 uur tot 16.30 uur werkt, dan kan dat. 

Een belangrijk verschil ten aanzien van werken bij bijvoorbeeld een accountantskantoor, is dat je bij ons geen urenverantwoording hoeft af te leggen.  

Benodigde opleiding

De financieel medewerkers hebben een HBO opleiding richting finance of accountancy nodig. Voor de business controllers en het management verlangen we een WO opleiding richting accountancy, bedrijfskunde of economie. 

Doorgroeien binnen finance 

Bij Bruil vinden we vitaliteit heel belangrijk en dat betekent onder andere dat we je graag de kans geven jezelf te ontplooien. We kijken samen welke vakinhoudelijke, financiële opleiding voor jou interessant is en ook voor ons van toegevoegde waarde is. 

Salaris van business controller 

Je kunt een prima salaris verdienen bij Bruil met goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt onder de CAO Bouw en Infra. In deze CAO vind je ook de meest actuele salaristabel, voor een indicatie van wat je bij ons kunt verdienen. 

Financiële vacatures bij Bruil

Wil je ook je bijdrage leveren aan onze missie om in 2025 slimmer te bouwen, met minder materiaal? Kijk snel of we een vacature op de financiële afdeling hebben.

Bekijk financiële vacatures