ICT servicedesk medewerker vacatures

Op de ICT afdeling bij Bruil is geen dag hetzelfde. Als servicedesk medewerker ICT heb je dan ook een afwisselende baan, waarbij je elke dag uiteenlopende technische incidenten voor het hele bedrijf aan het oplossen bent. Lees hier meer over het vak van ICT servicedesk medewerker bij Bruil, wat je werkzaamheden zijn en welke opleiding je ervoor nodig hebt. 

Wat doet een ICT servicedesk medewerker?

In deze functie heb je één kerntaak: het oplossen van technische incidenten voor het hele bedrijf. Dit doe je op onze ICT afdeling samen met een aantal andere collega’s. Maar, het werk houdt meer in dan dat alleen. Data analyse en data security wordt een steeds belangrijker onderdeel van het werk. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan onze missiepijlers door de digitale transformatie mede vorm te geven. Bij Bruil heb je als ICT’er een functie met behoorlijk veel vrijheid en veel eigenaarschap om de functie in te vullen zoals jij dat het beste vindt.

ICT medewerker in de service ruimte

Welke werkzaamheden voer je uit

Je bent veel bezig met het afhandelen van meldingen die telefonisch of via de mail binnenkomen. Telefonische meldingen zet je in het systeem (e-mails worden automatisch in het systeem gezet, een handigheidje dat je ICT collega’s hebben ingericht) en vervolgens ga je aan de slag om de melding af te handelen en te zorgen dat je collega’s weer snel verder kunnen werken. De meldingen variëren van vergeten wachtwoorden tot applicaties die niet goed functioneren of beeldschermen die niet doen wat de medewerker verwacht. Voor veel collega’s ben jij de redder in ICT-nood.

Op het moment dat je niet met een melding bezig bent, buig je je over langlopende projecten. Meestal met betrekking tot het doorvoeren van verbeteringen op hard- en softwaregebied.

Wat is het salaris van een ICT medewerker?

Bij Bruil val je als ICT medewerker onder de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je werkervaring kun je dan denken aan een salaris van € 2.000,- tot € 2.500,- per vier weken periodeloon. 

Welke opleiding heb je nodig?

Als ICT medewerker bij Bruil kun je instromen met een MBO niveau 4 diploma. Denk aan de richting ICT beheer, Informatica, Servicedeskmedewerker of Beheer en Security. 

Doorgroeimogelijkheden 

Bij Bruil hechten we veel waarde aan ontwikkeling en groei. Wil je doorgroeien? Dan doen we ons best om voor jou een passend traject te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld na je MBO opleiding doorgroeien met een HBO Security opleiding. Daarnaast is de ICT afdeling door de snelle ontwikkeling bij uitstek een afdeling waarop je jezelf keer op keer opnieuw kunt uitvinden.

Vacatures ICT bij Bruil 

Wil je weten of we op dit moment vacatures op de ICT afdeling hebben? Bekijk ons vacature-overzicht

Bekijk ICT vacatures