Wat ik als transportplanner doe? Mensen écht verder helpen, letterlijk. In de avond ontvangen wij veel orders, die ik en mijn collega’s de volgende dag verwerken in het systeem. Tussendoor rinkelt voortdurend de telefoon. Je wordt als planner eigenlijk een beetje geleefd door de waan van de dag. Dat klinkt negatief, maar als je je hoofd koel kunt houden in de hectiek van alledag, is het een ontzettend uitdagend en dankbaar beroep.

Heeft dit prioriteit?

Als transportplanner moet ik goed kunnen anticiperen op wat er gebeurt. Stel er komt een verkoper bij mij langs die wil dat wij per direct actie ondernemen, dan is het aan mij om te bepalen hoe veel prioriteit dit verzoek heeft, om vervolgens in actie te komen. Bovendien kom je als transportplanner in aanraking met allerlei verschillende mensen. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je moet communiceren met bijvoorbeeld chauffeurs, verkopers en directie.

Hoe blijven we in vorm?

Ik heb in 2014 voor Bruil gekozen omdat het een echt familiebedrijf is. Dat zie je overal in terug. Er wordt hier continu in je geïnvesteerd. Het zit ‘m in de kleine dingen, zoals fruit op alle locaties, maar ook in grootschalige evenementen zoals de Bruil run, een onderdeel van het vitaliteitprogramma van Bruil.

Wat is jouw vraag?

Wil je meer weten over mijn vak of ben je benieuwd hoe het is om bij Bruil te werken? Laat het me gerust weten, ik beantwoord graag je vragen! Klik hier

Terug naar overzicht