Vitaliteit: mensen zijn het meest belangrijk

Bij Bruil bouwen we op de kracht van onze mensen, want mensen maken het verschil. Maar, wij begrijpen ook dat daar een verantwoordelijkheid bij hoort. Namelijk, die om goed voor onze mensen te zorgen! Daarom organiseren we regelmatig activiteiten en programma’s om jou als mens te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Niet voor niets zijn we een tijdje geleden uitgeroepen tot het vitaalste bedrijf van Gelderland.

Onze mensen zijn het belangrijkste!

Vitale mensen zijn geestelijk en fysiek gezonder en zitten lekkerder in hun vel. Daardoor zijn ze beter in staat om mee te denken en te werken aan innovaties en vernieuwingen. Geen wonder dus dat wij vitaliteit beschouwen als een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Dat zie je ook terug in onze missievideo.

 

Een gezond lichaam, een scherpe geest

Bij Bruil kun je regelmatig meedoen aan vitaliteitsprogramma’s. Zo hebben we al veel werknemers actief geholpen om te stoppen met roken. Daarbij kijken we niet alleen naar jou als medewerker: ook rokende familieleden zijn welkom. 

Als medewerker van Bruil kun je door middel van wacht-tijd bemiddeling bij diverse fysiotherapteuten in het land terecht. Een gezond en sterk lichaam is net zo belangrijk als een frisse geest. Werken op de bouwplaats is zwaar en veel zitten op kantoor is niet goed voor je lichaam. Daarom is het belangrijk om op de juiste manieren in beweging te blijven.

Ook organiseren we regelmatig activiteiten die je stimuleren fit te blijven. Zoals de Bruil Run, waarvoor we natuurlijk eerst samen hebben getraind. Of een bootcamp, schaatsclinic of duikclinic. En iedere week kisten met vers fruit fruit op kantoor. Dat is bij ons vanzelfsprekend. 

Meewerken en -denken aan vernieuwing

Maar, die vitaliteit zit ‘m bij ons in meer dan fit- en gezondheid alleen. Bij Bruil kom je in een innovatief, duurzaam en stabiel familiebedrijf terecht. Met ons innovatieve karakter zijn we altijd bezig met het bouwen aan een bestendige, succesvolle toekomst. 

Bij Bruil vragen we je dan ook om mee te denken, op alle niveaus. Iedereen heeft wel eens een ingeving voor een sneller proces, een groenere werkwijze of een sterker eindresultaat. Deze ideeën zijn bij ons van harte welkom, sterker nog: we dagen je uit om er iets mee te doen. 

Eigen initiatief op productielocatie Veenendaal 

Neem onze productielocatie in Veenendaal, waar medewerkers op eigen initiatief het plastic verbruik hebben verminderd. Uiteraard binnen de eisen voor veiligheid en kwaliteit. Da’s niet eenvoudig, maar het is ze wel gelukt! Een goed voorbeeld van de innovatieve denkkracht van onze mensen, die tot uiting komt dankzij een vitaal lichaam en een scherpe geest. 

Denk jij dat je past binnen een bedrijf dat fitte, vitale en scherpe mensen belangrijk vindt? Kijk of jouw nieuwe baan tussen onze vacatures staat!