Jolanda Haaring werkt 24 uur per week als administratief medewerker verkoop bij Bruil. Ze heeft een jaar elders gewerkt, maar voelde steeds sterker dat ze terug wilde keren op haar vertrouwde plek bij Bruil. Lees hier haar verhaal.

Jolanda’s werk bestaat met name uit het op de juiste manier verwerken van offerte-aanvragen en opdrachtbevestigingen. Ze werkt vier dagen van zes uur per dag, zodat ze het goed kan combineren met de zorg voor haar twee jonge kinderen. 

Thuiswerken viel toch tegen

Jolanda: “Ik ben een jaar weggeweest bij Bruil. Ik wilde graag thuiswerken destijds. Dit was nog voor de corona pandemie, dus thuiswerken was nog niet zo ingeburgerd als nu. Maar, ik kwam er al snel achter dat thuiswerken toch niet helemaal was waar ik gelukkig van werd. Je krijgt niet veel mee van andere dingen, je zit alleen maar thuis. Toen heb ik al snel mijn leidinggevende bij Bruil weer opgebeld. Die zei: ik ken jou een beetje, je bent soms best impulsief. Misschien moet het je het nog even aankijken.”

Dat is dan ook wat ze besloot te doen. Maar, de dagen werden langer en saaier. “Ik ging steeds meer voelen dat dit mij gewoon niet gelukkig maakte. Ik mocht op gesprek komen bij Bruil en werd weer aangenomen. In de tussentijd was ik zwanger geworden, dus na mijn zwangerschapsverlof ben ik teruggekeerd bij Bruil.” Nu zit ze alweer ruim een maand op het oude, vertrouwde nest. 

Een fijne, stabiele werkgever

En dat bevalt haar heel goed. “Ik ben erg blij dat ik weer terug ben. Bruil is een fijne, stabiele werkgever, de werksfeer is goed. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden goed. Dat geeft mij de financiële zekerheid die ik nodig heb voor mijn gezin.” 

Ruimte voor zelfontplooiing, vrijheid en zelfstandigheid 

Ook de mogelijkheid tot zelfontplooiing staat Jolanda bij Bruil erg aan: “Voordat ik weer terugkwam vroeg mijn manager al of ik ook mee wilde op een excel-cursus. Dat is gewoon hoe het hier gaat, je wordt continu gestimuleerd jezelf te ontwikkelen.”

Op een ander vlak speelt het gevoel van vrijheid, zelfstandigheid en het idee echt meerwaarde te kunnen bieden een belangrijke rol voor Jolanda: “Ik kan hier echt meedenken over alles op de werkvloer. En dan wordt er ook iets mee gedaan, als het goeie ideeën zijn mag ik ze toepassen in de praktijk. Eerder heb ik bijvoorbeeld meegeholpen om meer structuur aan te brengen in de e-mail inbox. Ik heb hier het gevoel dat ik echt een bijdrage lever, dat ik iets unieks aan het team toevoeg. Dat is een heel fijn gevoel.”

“Ik krijg vrijheid en vertrouwen. Ik kan daardoor ook de dingen doen waar ik goed in ben en dat geeft mij veel plezier in mijn werk.”

Ook ervaren wat Jolanda heeft? 

Denk je dat Bruil voor jou ook een warm bad kan zijn? We zijn een stabiele werkgever met een innovatieve, maar ook familiaire cultuur. Bij ons is niemand een nummer. Kijk bij de vacatures of er een mooie uitdaging voor je bij staat.

Terug naar overzicht