Marketing vacatures in de bouw

Onze afdeling marketing heeft haar plekje op kantoor in Ede. In dit team werk je aan, met en voor elk onderdeel van Bruil. Lees hier meer over deze afdeling, de functies, de werkzaamheden en bekijk of we nog vacatures hebben.

De marketingafdeling bij Bruil 

De marketingafdeling wordt aangestuurd door een marketingmanager. Die geeft sturing aan een aantal marketeers. Het is een hecht team dat hard werkt om de gestelde doelen te bereiken. Elke week start je samen op en sluit je samen af. Er wordt gewerkt met het vier-ogen-principe en iedereen neemt elkaar continu mee in wat ze aan het doen zijn. De marketeers zijn vooruitstrevend en op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in online en offline marketing.

Werkzaamheden van de marketingafdeling 

Zoals je in onze marketing vacatures kunt terugzien, ben je als marketeer bij Bruil veel bezig met verschillende product-marktcombincaties (PMC’s). Je werkt marketingconcepten uit voor verschillende producten en diensten. Je werkt aan een divers takenpakket en krijgt daarbij veel vrijheid. De meeste marketing vacatures bij ons komen dan ook met veel verantwoordelijkheid. Je werkt op veel gebieden nauw samen met externe bureaus.  

Concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Het vertalen van strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s 
  • Het doorontwikkelen van de websites
  • Het uitwerken en ontwikkelen van marketingconcepten voor (nieuwe) producten
  • Het vormgeven van de interne communicatie en het veiligheidsbeleid 
  • Analyseren van resultaten en daarop bijsturen 
  • Samenwerken met bureaus voor SEO, SEA, conceptontwikkeling en meer

Benodigde opleiding

Om als marketeer bij ons aan de slag te gaan is een HBO-opleiding in de richting van marketing, media, communicatie of commerciële economie wenselijk. Dan ben je klaar om bij ons een goede start te maken en jezelf verder te ontwikkelen in een richting die jij wilt. 

Doorgroeien binnen marketing 

Bij Bruil  bouwen we op de kracht van onze mensen, daarom vinden we het heel belangrijk om je de kans te geven jezelf te ontplooien. Zo kun je regelmatig vakinhoudelijke trainingen of cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen en te groeien. 

Salaris

Je kunt een prima salaris verdienen bij Bruil met goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt onder de CAO Bouw en Infra. In deze CAO vind je ook de meest actuele salaristabel, voor een indicatie van wat je bij ons kunt verdienen. 

Marketing vacatures bij Bruil

Wil je ook je bijdrage leveren aan onze missie om in 2025 slimmer te bouwen, met minder materiaal? Kijk snel of we een vacature op de marketingafdeling hebben. 

Bekijk de marketing vacatures