Wat ga jij doen ná je vakantie?

De vakantieperiode is hét moment om in alle rust en in een ontspannen omgeving weer eens na te denken over je carrière. Zit je nog op je plek, is het werk nog leuk of zou je eigenlijk ergens anders willen werken?

Bij Bruil hoef je niet te kiezen

Wij bieden het beste van twee werelden: bij Bruil hoef je niet te kiezen tussen uitvoeren of uitdenken, tussen innovatie of traditie en tussen robots of collega’s. Bij Bruil kan het allemaal! Wij zijn een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring en wij hebben een missie voor 2025: 'Slimme bouwproducten maken met minder materiaal'. Om onze missie te halen, moeten we nog veel stappen zetten en daarbij hebben we jouw kennis en ideeën hard nodig. Zo kan het dat jij innovatief werk kunt doen binnen de traditie van een familiebedrijf of dat je uitvoert én uitdenkt. Wat wij willen, is dat jij jouw kracht en kennis zo goed mogelijk benut. 

Solliciteer!

Waar ligt jouw kracht? Bekijk onze vacatures en solliciteer! Zit er op dit moment geen functie voor jou tussen? Schrijf je dan in voor ons jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste functies en ben jij er als eerste bij als er wél een functie vrijkomt die bij jou past. Tot snel!

Bekijk alle vacatures