Traineeship

Jezelf beter leren kennen en je kwaliteiten ontwikkelen, terwijl je een inhoudelijke bijdrage levert. Dat kan met een traineeship bij Bruil! Een frisse blik binnen de bouwsector, daar leven wij voor. Bij Bruil bouw je aan jouw toekomst. 

Wie zijn wij?

Bruil is producent en leverancier van cementgebonden producten. Of het nu gaat om woningen of utiliteitsbouw, wij leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel, en prefab beton. Vernieuwend en verantwoord bouwen, dat vinden wij belangrijk. Slimme bouwproducten maken met minder materiaal. Wij zijn een innovatieve en ervaren partner in elke bouwfase, van ontwerp tot afbouw. 

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen uitvoeren en uitdenken, tussen innovatie en traditie of tussen robots en collega’s. Bij Bruil kan het allemaal. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring. Bij ons staat ondernemen en innovatie centraal. 

Wie wij zoeken

Een frisse blik binnen de bouwsector: daar leven wij voor. Net-afgestudeerde mannen en vrouwen die willen groeien. Samen met Bruil. Tijdens een traineeship bij Bruil werk je aan persoonlijke kwaliteiten en leer je jezelf beter kennen. We stellen samen een programma op dat aansluit bij jouw dromen en dat past binnen Bruil. Waar wil jij over 3 jaar staan? Daar werken we samen naartoe. 

Je bent een volwaardige werknemer: jij levert een grote inhoudelijke bijdrage binnen Bruil. Tegelijkertijd heb je regelmatig contact met onze HR-manager om ervoor te zorgen dat we alle potentie die in jou zit, er ook uit halen. We stellen een lange termijn doel en hangen daar competenties aan. Samen naar de top. Je hebt ook regelmatig direct contact met de directeur van Bruil. We zeggen directeur, maar eigenlijk bedoelen we collega. 

Als potentiële trainee van Bruil is het fijn om affiniteit met de bouw te hebben. Het is belangrijk om bewust te zijn van de markt waarin jij je bevindt, maar het is geen vereiste dat je deze markt al begrijpt. Of je nu een achtergrond in de economie, marketing, bouw of techniek hebt. Je vooropleiding maakt ons niet uit: bij Bruil kun je terecht. 


Kennismaken en solliciteren

Een traineeship bij Bruil staat voor groei en ontwikkeling. Voor eigen verantwoordelijkheid en innovatie.  Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Eline Glatz via werken@bruil.nl, Eline is recruiter en HR adviseur bij Bruil.

Naast het traineeship zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Neem een kijkje bij onze vacatures. Wij zien je graag tegemoet bij Bruil!