Receptioniste

Op zoek naar een vacature voor receptioniste? Op ons hoofdkantoor in Ede vind je aan de balie onze receptionistes en telefonistes. Zij zorgen bijvoorbeeld voor een correcte afhandeling van telefoontjes, maar ook houden ze zich bezig met het bestellen van kantoorartikelen en het ontvangen van relaties. Lees hier meer over het beroep van receptioniste bij Bruil. Wat doet een receptioniste, welke werkzaamheden voer je uit, welke opleiding heb je nodig om het te worden en kun je doorgroeien? 

Wat doet een receptioniste?

Als receptioniste bij Bruil zit je aan de balie op ons hoofdkantoor in Ede. Hier ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes, maar ook voor alle andere voorkomende zaken aan de balie. 

Welke werkzaamheden voer je uit?

Je houdt je voornamelijk bezig met het aannemen en correct afhandelen van binnenkomende telefoontjes en het ontvangen van gasten. Maar, je doet veel meer dan dat. Denk aan het aannemen van pakketjes, het ontvangen van relaties, klanten, collega’s van andere vestigingen en andere gasten, of bijvoorbeeld het verzorgen van lunches, bestellen van taart of het tijdig bestellen van kantoorartikelen. 

Wat is het salaris van een receptioniste?

Bij Bruil val je als receptioniste onder de CAO Bouw & Infra. Afhankelijk van je werkervaring kun je dan denken aan een salaris van € 2.000,- tot € 2.500,- per vier weken periodeloon. 

Welke opleiding heb je nodig?

Als receptioniste bij Bruil heb je niet perse een bepaalde opleiding nodig. Wat we wel écht van je verlangen is ervaring met klantenservice-werk. We zoeken mensen die communicatief sterk, service verlenend, flexibel en representatief zijn. Het is een voordeel als je een MBO opleiding hebt genoten bij bijvoorbeeld Schoevers als receptioniste, telefoniste, office manager of directiesecretaresse.

Doorgroeimogelijkheden als receptioniste

Bij Bruil hechten we veel waarde aan ontwikkeling en groei. Wil je doorgroeien? Dan doen we ons best om voor jou een passend traject te vinden. Zo het als receptioniste bijvoorbeeld mogelijk om door te groeien naar een rol als office manager. 

Vacatures receptioniste bij Bruil 

Wil je weten of we op dit moment vacatures voor receptionistes hebben? 

Bekijk onze vacatures