In Veenendaal werk je als operator op de productielocatie prefab of Bruil prefab printing. Je zorgt dat zonder zorgen door kan gaan. Je weet technische problemen te verhelpen. Ook deel je graag jouw technische kennis over aan collega’s. 

Wat voor werkzaamheden verricht een operator bij Bruil?

Jij bent een belangrijke speler in het productieproces. De operators bij Bruil Veenendaal hebben namelijk verschillende taken. . Als operator heb je bij Bruil de volgende niveau’s: 

  • De assistent procesoperator assisteert de procesoperator onder andere bij de aanvoer van grondstoffen zonder dat vervuiling optreedt en schade ontstaat.
  • De machine operator is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van en het eenvoudig onderhoud aan de machine. Ook verhelpt de machine operator eerste lijn storingen. De apparatuur en het terrein worden schoongemaakt en zorgvuldig onderhouden. Diverse kwaliteitscontroles aan producten worden uitgevoerd.
  • De procesoperator is verantwoordelijk voor het efficiënt produceren van pasteuze producten (bijvoorbeeld pastalijm) met een constante kwaliteit volgens vastgestelde recepturen. Ook worden verschillende kwaliteitscontroles voor de producten uitgevoerd. Verder begeleidt de procesoperator bij de aanvoer van diverse grondstoffen om vervuiling en schade te voorkomen en worden machines en gereedschappen onderhouden.

Natuurlijk hoort het netjes houden van je werkplek ook bij de taken van een operator

Als operator in Veenendaal ben jij

  • Proactief. Als je verbetermogelijkheden ziet, ga je daar mee aan de slag. Zo zorg je ervoor dat het productieproces continu verbetert. 
  • Zorgvuldig. Je maakt machines, apparatuur en technische installaties schoon.  Hiermee draag je ook bij aan een veilige en prettige werkomgeving. En dat is bij Bruil prioriteit nummer één. 
  • Technisch onderlegd. Je bent in staat om storingen te verhelpen.
  • Behulpzaam. Je draagt technische kennis met veel plezier over op je collega’s.

Wat is het salaris van een operator in Veenendaal?

Bij Bruil val je als operator onder de eigen CAO Bruil Beton & Mix. Het garantieloon van volwassenen (vanaf 20 jaar) varieert van € 2.086,50 tot € 3.742,53, wat in 2023 zelfs 3% toeneemt. Jouw salarisperspectief is afhankelijk van jouw functionering, functie, werkervaring, en meer. Lees p. 37-44 van CAO Bruil Beton & Mix voor meer informatie. 

Jouw doorgroeimogelijkheden bij Bruil

Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei. Als je graag wilt doorgroeien dan doen we ons best om voor jou een passend traject te vinden. Doorgroeien kan verdiepend zijn, maar ook verbredend. Net waar op dat moment jouw behoefte en mogelijkheden liggen. 

Bij Bruil heb jij de mogelijkheid om door te groeien op basis van jouw behoefte en mogelijkheden. Ook zijn de trainingen en kosten op onze rekening op basis van het Bruil studiekostenregelement.

Aan de slag als Operator in Veenendaal

Wil jij een carrière bij Bruil? Dan kies je voor een echt familiebedrijf. We bestaan al 115 jaar en zijn trots op wat we hebben neergezet. Op verschillende locaties in Nederland gaan wij elke dag weer aan de slag met onze missie voor 2025: slimme bouwproducten maken met minder materiaal. We zetten de kracht van onze mensen daarbij centraal.