Als operator in Ede werk je op onze kleinverpakkingenfabriek voor Bruil mix (of dochterbedrijf Coba). Hier worden verschillende droge mortels en lijmen in zakgoed of toebehoren in andere verpakkingsvormen, bijvoorbeeld pastalijm in emmers, geproduceerd. Jij zorgt dat de technische installaties en machines optimaal blijven werken. Je bent technisch onderlegd en weet problemen te verhelpen. 

De taken van een operator

Op de productielocatie in Ede ben jij als operator cruciaal onderdeel van het productieproces. Jij zorgt ervoor dat alles zo optimaal mogelijk blijft lopen. Zo heeft een operator verschillende verantwoordelijkheden heb je als operator diverse taken. 

  • Dagelijks ben je bezig met het op peil houden van het machinepark. 
  • Je verhelpt storingen en draagt je technische kennis met veel plezier over op je collega’s. 
  • Je onderhoudt machines en verhelpt eerstelijns-storingen. 
  • Verbeteren: Je hebt als operator in Ede een proactieve houding. Als je verbetermogelijkheden ziet, ga je daar mee aan de slag. Zo zorg je ervoor dat het productieproces continu verbetert. 
  • Natuurlijk hoort het netjes houden van je werkplek ook bij de taken van een operator. Je maakt machines, apparatuur en technische installaties schoon. Hiermee draag je ook bij aan een veilige en prettige werkomgeving. En dat is bij Bruil prioriteit nummer één. 

Verschillende soorten operators in Ede

Op basis van jouw werkervaring, kennis en opleiding, kan jij aan de slag als:

  • De assistent procesoperator. Je assisteert de procesoperator onder andere bij de aanvoer van grondstoffen zonder dat vervuiling optreedt en schade ontstaat.
  • De machine operator. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van en het eenvoudig onderhoud aan de machine. Ook verhelp je eerste lijn storingen. De apparatuur en het terrein worden schoongemaakt en zorgvuldig onderhouden. Diverse kwaliteitscontroles aan producten worden uitgevoerd.
  • De procesoperator. Jij bent verantwoordelijk voor het efficiënt produceren van pasteuze producten (bijvoorbeeld pastalijm) met een constante kwaliteit volgens vastgestelde recepturen. Ook worden verschillende kwaliteitscontroles voor de producten uitgevoerd. Verder begeleid je bij de aanvoer van diverse grondstoffen om vervuiling en schade te voorkomen en worden machines en gereedschappen onderhouden.

Salaris en doorgroeimogelijkheden van een operator bij Bruil

Bij Bruil val je als operator onder de eigen CAO Bruil Beton & Mix. Het garantieloon van volwassenen (vanaf 20 jaar) varieert van € 2.086,50 tot € 3.742,53, wat in 2023 zelfs 3% toeneemt. Je kan groeien in salaris, afhankelijk van jouw functie, werkervaring, functionering en meer. Lees hier meer over op p. 37-44 van CAO Bruil Beton & Mix

Bij Bruil staan ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Als je graag wilt doorgroeien, doen wij ons best om voor jou een passend traject te vinden. Doorgroeien kan verdiepend zijn, maar ook verbredend. Net waar op dat moment jouw behoefte en mogelijkheden liggen. Bij Bruil heb jij:

  • de mogelijkheid om door te groeien op basis van jouw behoefte en mogelijkheden
  • trainingen en kosten op onze rekening op basis van het Bruil studiekostenregelement

Operator worden in Ede

Wil jij aan de slag bij Bruil? Dan kies je voor een echt familiebedrijf. Bruil bestaat al 115 jaar en is trots op wat er is neergezet. Op verschillende locaties in Nederland gaan wij elke dag weer aan de slag met onze missie voor 2025: slimme bouwproducten maken met minder materiaal. We zetten de kracht van onze mensen daarbij centraal.