Als operator in Apeldoorn werk je op onze productielocatie voor Bruil mix, oftewel alle droge mortels voor in de silo's. Je zorgt dat de technische installaties en machines optimaal blijven werken. Je bent technisch onderlegd en weet problemen te verhelpen. 

Wat doet een operator op de productielocatie Apeldoorn?

Op onze verschillende productielocaties heb je als operator diverse taken. Jij bent een onmisbare factor in het gesmeerd laten lopen van het productieproces. 

Dagelijks ben je bezig met het op peil houden van het machinepark. Je verhelpt storingen en draagt je technische kennis met veel plezier over op je collega’s. Je onderhoudt machines en verhelpt eerstelijns-storingen. 

Je hebt als operator in Apeldoorn een proactieve houding: als je verbetermogelijkheden ziet, ga je daar mee aan de slag. Zo zorg je ervoor dat het productieproces continu verbetert. Natuurlijk hoort het netjes houden van je werkplek ook bij de taken van een operator. Je maakt machines, apparatuur en technische installaties schoon. Hiermee draag je ook bij aan een veilige en prettige werkomgeving. En dat is bij Bruil prioriteit nummer één.

Mogelijke functies als operator in Apeldoorn

  • De assistent procesoperator assisteert de procesoperator onder andere bij de aanvoer van grondstoffen zonder dat vervuiling optreedt en schade ontstaat.
  • De machine operator is verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van en het eenvoudig onderhoud aan de machine. Ook verhelpt de machine operator eerste lijn storingen. De apparatuur en het terrein worden schoongemaakt en zorgvuldig onderhouden. Diverse kwaliteitscontroles aan producten worden uitgevoerd.
  • De procesoperator is verantwoordelijk voor het efficiënt produceren van pasteuze producten (bijvoorbeeld pastalijm) met een constante kwaliteit volgens vastgestelde recepturen. Ook worden verschillende kwaliteitscontroles voor de producten uitgevoerd. Verder begeleidt de procesoperator bij de aanvoer van diverse grondstoffen om vervuiling en schade te voorkomen en worden machines en gereedschappen onderhouden.

Wat verdient een operator in Apeldoorn?

Bij Bruil val je als operator onder de eigen CAO Bruil Beton & Mix. Het garantieloon van volwassenen (vanaf 20 jaar) varieert van € 2.086,50 tot € 3.742,53, wat in 2023 zelfs 3% toeneemt. Je kan groeien in salaris, afhankelijk van jouw functie, werkervaring, functionering en meer. Lees hier meer over op p. 37-44 van CAO Bruil Beton & Mix

Doorgroeien bij familiebedrijf Bruil

Bij Bruil hechten we veel waarde aan ontwikkeling en groei. Als je graag wilt doorgroeien dan doen we ons best om voor jou een passend traject te vinden. Doorgroeien kan verdiepend zijn, maar ook verbredend. Net waar op dat moment jouw behoefte en mogelijkheden liggen. Bij Bruil heb jij:

  • de mogelijkheid om door te groeien op basis van jouw behoefte en mogelijkheden
  • trainingen en kosten op onze rekening op basis van het Bruil studiekostenregelement

Operator worden in Apeldoorn 

Wil jij een carrière bij Bruil? Dan kies je voor een echt familiebedrijf. We bestaan al 115 jaar en zijn trots op wat we hebben neergezet. Op verschillende locaties in Nederland gaan wij elke dag weer aan de slag met onze missie voor 2025: slimme bouwproducten maken met minder materiaal. We zetten de kracht van onze mensen daarbij centraal.