In het lab is geen dag hetzelfde, maar wat al mijn werkdagen als gemeenschappelijke deler hebben, is de start met een heerlijke kop koffie. Daarna bespreek ik met mijn collega’s wat er vandaag moet gebeuren. Vervolgens gaan we aan de slag met het mengen en aanmaken van producten.

Wat betekent vrijheid voor mij?

Als betonlaborant haal ik mijn energie uit producten die wij met Bruil hebben ontwikkeld en vermarkt. Als ik bijvoorbeeld een poster zie van het eindresultaat dan denk ik ‘Wow, daar heb ik aan meegewerkt!’. Hoe meer nieuwe producten er komen hoe méér uitdaging ik heb. Voor mijzelf maak ik het verschil in mijn vak door technisch goede producten te ontwikkelen met de juiste kwaliteit. Hierbij vind ik vrijheid erg belangrijk.  Die vrijheid zit ‘m bijvoorbeeld in het feit dat ik mijn dag zelf kan indelen en zelf bepaal hoe ik bepaalde zaken het beste aan kan pakken.

Hoe maken we er een feestje van?

Bruil geeft mij het gevoel van familie. We doen het echt met elkaar. Als werknemer ben je onderdeel van het succes bij Bruil en je ontvangt hiervoor de waardering van collega’s. Ik vind dat we bijzondere dingen doen, maar we zijn nog wel wat bescheiden. De successen mogen best meer gevierd worden.

Wat is jouw vraag?

Wil je meer weten over mijn vak of ben je benieuwd hoe het is om bij Bruil te werken? Laat het me gerust weten, ik beantwoord graag je vragen! Klik hier

Terug naar overzicht