Na een stevig ontbijt stap ik in de auto en ga ik op weg naar de fabriek. Voordat we productie draaien overleg ik met mijn collega’s hoe we de dag gaan invullen zodat de producten met de juiste kwaliteit de fabriek verlaten. Als voorman is het enorm belangrijk dat ik goed communiceer met mijn collega’s, want samen met ons team moeten wij het verschil maken.

Ik stimuleer mijn collega’s heel actief om met nieuwe ideeën te komen. Het leuke is dat dat echt zijn vruchten afwerpt en dat ze daadwerkelijk suggesties en feedback aandragen. Te gek, want daar worden we als team alleen maar beter van.

‘Is het werken in een fabriek niet ontzettend zwaar?’

In dit vak is voor mij de sfeer, aandacht voor veiligheid en het leveren van hoogwaardige kwalitatieve productie belangrijk. Mensen vragen mij vaak of het werken in een fabriek niet erg zwaar is. Het is zeker niet altijd even makkelijk. Maar het samenwerken in een hecht team geeft me ontzettend veel energie. “Als de jongens blij zijn, dan ben ik ook blij,” zeg ik altijd.

Hoe ziet echte aandacht eruit?

Bruil is een bedrijf dat écht aandacht geeft aan haar medewerkers. Zo krijg je genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen en trainingen. Ontwikkeling betekent groei en wie wil er nu niet groeien? Daarnaast kun je als medewerker deelnemen aan het vitaliteitprogramma, waar jouw energie en gezondheid centraal staat.

Wat is jouw vraag?

Wil je meer weten over mijn vak of ben je benieuwd hoe het is om bij Bruil te werken? Laat het me gerust weten, ik beantwoord graag je vragen! Klik hier

Terug naar overzicht