Wil jij ook na je vakantie losgaan op nieuwe uitdagingen?

De vakantieperiode is hét moment om in alle rust en in een ontspannen omgeving na te denken over je carrière. Zit je nog op je plek, is het werk nog leuk of zou je eigenlijk ergens anders willen werken en losgaan op nieuwe uitdagingen?

Bij Bruil bouwen wij aan én voor de toekomst

Kies dan voor een carrière bij Bruil: Wij zijn producent van cementgebonden producten en maken zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Als toeleverancier van de bouw zijn we specialist in hoogwaardige mortels, prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar bestaat.  Op verschillende locaties in Nederland maken wij de beste producten voor onze klanten.

Samen werken we aan onze missie voor 2025: Slimme bouwproducten maken met minder materiaal. Daarbij bouwen wij op de kracht van onze mensen, want mensen maken het verschil!

Maak werk van een baan bij Bruil

Wil jij je steentje bijdragen en wil jij een baan met goede privé-werkbalans en/of doorgroeimogelijkheden? Kom ons versterken en ga los op nieuwe uitdagingen bij Bruil. Bekijk onze vacatures en solliciteer. Tot snel!

Bekijk alle vacatures

Zit er op dit moment geen functie voor jou tussen? Schrijf je dan in voor de jobalert