Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

3D beton printen, productie, plannen, coördineren en verbeteren. Spreekt jou dit aan? Kom dan ons 3D printteam versterken als Werkorganisator.

Welkom bij Bruil

Welkom bij Bruil!
De specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton en wereldwijd een van de koplopers op het gebied van 3D-beton printen. Al sinds 2015 werken wij aan een revolutionaire 3D printtechnologie voor architectonisch beton. Nu schalen we op naar één van de eerste productielocaties ter wereld, waar wij seriematig unieke bouwelementen kunnen printen.

Om onze ambities op het gebied van additive manufacturing en de digitalisering van de bouw versneld te realiseren, zijn we op zoek naar een organisatietalent met bouwkundige achtergrond, die de printopdrachten van onze klanten voorbereidt en tot en met de levering begeleidt. Je fungeert als schakel tussen onze klanten en collega’s van verkoop en productie.

Wat we van je verwachten

Voor de nieuwe Prefab Printing fabriek in Veenendaal een Werkorganisator die onze ambitie - het seriematig printen van unieke prefab betonelementen - helpt realiseren. Je bent een waar organisatietalent met een oplossingsgerichte werkhouding die gestructureerd te werk gaat. Een communicatieve en klantgerichte houding is cruciaal. Je wordt gedreven door het continue verbeteren van het (digitale) productieproces en de organisatie. Je hebt ervaring met BIM processen, CAD programma’s, plannen en organisatie van productieprocessen in de maakindustrie. Waar nodig, is een gerichte opleiding mogelijk.

Deze nieuwe functie binnen het 3D printteam wordt samen met jou vormgegeven en ingericht. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken. Daarom is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent, verantwoordelijkheid neemt en over de nodige communicatieve vaardigheden beschikt. Heb jij een bouwkundige achtergrond, HBO werk- en denkniveau en oog voor digitalisering in de bouw? Dan maken wij graag kennis met jou.

Jouw specificaties

 • Je helpt ons met het organiseren en inrichten van dit volledig digitale werkproces
 • Je werkt structureel aan het verbeteren en professionaliseren van onze werkprocessen;
 • Je coördineert, begeleidt en bewaakt de uitvoering en voortgang van de projecten;
 • Je beoordeelt de aangeleverde 3D modellen en maakt deze geschikt voor het productie proces;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van diverse (project)planningen, kostenoverzicht, de inkoop van materialen en logistiek;
 • Je begeleidt het (externe) engineeringsproces;

Enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatie!
Kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie naar Floor Vloet, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op Theo Voogd, Manager markt & innovatie, via 06-10268004 of t.voogd@bruil.nl  

Over Bruil
Bruil is met vijf zelfstandige divisies actief in de woning- en utiliteitsbouw, zowel met ruwbouw- als afbouwproducten. Als specialist zetten we onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties die antwoord geven op de vragen van morgen. Hierbij investeert Bruil ook in jou, je ontwikkeling (opleiding) en je gezondheid om deze rol bij Bruil te vervullen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct

Wordt jij onze nieuwe werkorganisator prefab

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures