Vacature managementassistente

Als managementassistente bij Bruil ben je het middelpunt op kantoor, jij bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld agendabeheer of het aanschaffen van werkkleding. Wil je meer weten over het werk als managementassistente bij Bruil en ben je benieuwd of we een vacature hebben? Lees het hier.

Wat doet een managementassistente?

Als managementassistente heb je een breed en veelzijdig takenpakket. Enkele van je werkzaamheden zijn: 

  • Complex agendabeheer, inplannen van vergaderingen
  • Aanschaffen van werkkleding voor collega’s
  • Plannen VCA auditeringen 
  • Facilitaire zaken 

Daarnaast neem je vanuit je kantoor achter de balie waar voor de receptie. Je regelt ook dat iedereen op tijd zijn heftruckcertificaat herhaalt en dat elke medewerker een mobiele telefoon krijgt. 

Als managementassistente werk je op ons hoofdkantoor in Ede. Je bent echt het middelpunt op kantoor, veel collega’s hebben jou nodig om hun werk goed te kunnen doen! 

Benodigde opleiding

Van onze managementassistentes verwachten wij mbo werk- en denkniveau. Denk dus aan een administratieve mbo opleiding als basis, zoals mbo office assistent of bijvoorbeeld een opleiding van Scheidegger. 

Salaris van een management assistente

Je kunt een prima salaris verdienen bij Bruil met goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt onder de CAO Bouw en Infra. In deze CAO vind je ook de meest actuele salaristabel, voor een indicatie van wat je bij ons kunt verdienen. 

Werken als managementassistente bij Bruil

Wil je ook je bijdrage leveren aan onze missie om in 2025 slimmer te bouwen, met minder materiaal? Word je onderdeel van ons hechte team? Kijk snel of we een vacature managementassistente hebben. 

Bekijk onze vacatures