Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Weert

 • Gepubliceerd op

Ga jij op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen die wij tegenkomen…

… op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit en levering zodat onze klanten zorgeloos kunnen bouwen? Kom dan ons team versterken als Teamleider in Weert (LB).

Welkom bij Bruil

Als specialist in hoogwaardige mortel- en betonoplossingen zetten we onze klanten graag op voorsprong door fors te investeren op innovaties die antwoord geven op de vragen van morgen. Bruil Prefab is één van die vijf divisies die opereren onder de algemene Bruil vlag. De specialisatie van Prefab in Weert is de productie van hoogwaardige en ultradunne Hi-Con balkons, trappen en gevelelementen in ultrahogesterktebeton (UHSB) voor de woning- en utiliteitsbouw. Ook de wereld om ons heen verandert en digitaliseert in snel tempo. Wij veranderen mee en zoeken talent om onverwachte antwoorden en slimme oplossingen te vinden. Hierbij investeert Bruil in jou, je ontwikkeling (opleiding) en je gezondheid om deze rol bij Bruil te vervullen!

Wat we van je verwachten

Als Teamleider rapporteer je aan de Productie manager en in deze rol ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de operationele productie activiteiten, het behalen van de operationele doelstellingen en voor het efficiënt inrichten en optimaliseren van de huidige productieprocessen. Hieronder een greep uit het takenpakket:

 • In deze rol geef jij direct sturing aan een team van 10 FTE en hierbij heb jij oog voor de ontwikkeling en opleiding van je mensen;
 • Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving;
 • Je draagt zorg voor een efficiënt en professioneel ingericht productieproces vanaf de werkvoorbereiding tot en met de levering van de producten, volgens de werk- en denkwijze van Lean;
 • Je draagt zorg voor de gewenste kwaliteit van de prefab elementen;
 • En je werkt aan continue verbeteren en stelt aan de hand van onze missie en visie verbetervoorstellen op en werkt deze met het team uit.

Jouw specificaties

Een nieuwe collega met een proactieve houding waarbij je uitdagingen signaleert en actie onderneemt, iemand die communicatief vaardig is en gestructureerd te werk gaat. Heb jij leidinggevende skills in huis om mensen, machines, methoden en middelen op een creatieve wijze met elkaar te verbinden en gezamenlijk te bouwen aan de toekomst? Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een kop koffie. Voor deze functie heb je een (technisch) afgeronde MBO/LBO opleiding en relevante werkervaring in de betonindustrie in je bagage. Heb jij praktijkervaring met de werk- en denkwijze van Lean of kennis en ervaring met Lean Six Sigma door middel van een opleiding, bij voorkeur Green Belt, dan is dit een grote pré.

Enthousiast geworden?

Kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie naar Floor Vloet, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Pieter Kamerbeek, Plant manager Bruil prefab in Weert, via 06-15878710 of p.kamerbeek@bruil.nlAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

wordt jij onze nieuwe teamleider?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures