Terug naar overzicht

Schippersechtpaar opgelet!  Als echtpaar dagelijks met dezelfde passie aan het werk?

Voor onze MS Amerstroom (86 x 10 meter, 1817 ton) zijn wij op zoek naar een schippersechtpaar of kapiteins voor de binnenvaart. 

Beschik jij over het radar- en rijnpatent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Welkom bij Bruil

Wil jij werken in de bouw? Kies dan voor een carrière bij Bruil: specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland vind je bij ons het beste van twee werelden en verbinden we traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Wil je leren of werken? Uitvoeren of uitdenken? Bij Bruil kan het allebei! 

Bij Bruil maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij de kracht van onze mensen centraal staat. Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar een Schippersechtpaar. 

Wat ga je doen

Je werkzaamheden liggen binnen de zand- en grindvaart waarbij je verantwoordelijk bent voor het vervoeren van deze grond stoffen, naar voornamelijk de twee productie locaties van Bruil in Geertruidenberg en Wageningen. Wekelijks vaar je ongeveer 2 keer de route. Hierbij zorg je zelf voor een planning voor het laden en lossen. Je houdt hierbij nauw contact met de andere collega's op de productie locaties. Het vaargebied is Nederland en Beneden-Rijn. 

Doordeweeks woon je op het schip. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoud aan het schip. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Flexibiliteit wordt daarbij gevraagd. De ene week maak je wat langere dagen en de andere week ben je vrijdagmiddag al eerder klaar. Een ding staat vast in de weekenden ben je vrij! 

Enthousiast geworden?

Ben jij op zoek naar eigen verantwoordelijkheid, een schip van de zaak en vrijheid in de weekenden?  Dan maken wij graag kennis met je onder het genot van een kop koffie! 

Een contract bij de eigen CAO Bruil Beton & Mix is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Deze eigen CAO kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een gedegen pensioenopbouw). 

Kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie naar Eline Glatz, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via email werken@bruil.nl 

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Jaco van den Berg, Productiemanager beton, via 06-13206607 of via email j.vandenberg@bruil.nl 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe schipper?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures