Terug naar overzicht
  • Dienstverband

    Fulltime Parttime

  • Opleidingsniveau

    HBO

  • Plaats

    Ede

  • Gepubliceerd op

Heb jij een neus voor het vinden van talent? ……

........En zit je boordevol goede ideeën om de juiste match te maken? Kom dan ons team versterken als Recruiter/HR Adviseur.

Welkom bij Bruil

Als specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton zijn wij actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken wij zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij we de kracht van onze mensen centraal hebben staan. Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek een Recruiter / HR Adviseur die onze organisatie verder versterkt met nieuw talent en adviseert over de ontwikkeling van ons huidige talent. Een functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je doelstellingen te behalen. Vanzelfsprekend investeert Bruil ook in jouw ontwikkeling én je vitaliteit om deze rol met veel energie te kunnen vervullen!

Wat we van je verwachten

Jouw rol

• Jij bent de regisseur van het recruitmentproces binnen de organisatie en daarmee draag je bij aan het verder professionaliseren hiervan. Het gehele traject vanaf het schrijven van de vacaturetekst tot aan het voeren van het arbeidsvoorwaardengesprek behoort tot jouw speelveld. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en daardoor ons visitekaartje en ambassadeur. Ook leidinggevenden met vragen over vacatures en de wervingsstrategie kloppen als eerste bij jou aan.

• Je weet precies hoe je de juiste doelgroep kan bereiken en samen met onze afdeling Marketing bedenk je daar creatieve manieren voor zoals bijvoorbeeld het opzetten van een campagne via facebook of het verder uitbouwen van onze nieuwe ‘werken bij’ website. Heb je andere (out of the box) ideeën? Kom maar op, we staan er voor open!

• Als onderdeel van ons HR team, dat verder bestaat uit een Manager HR en twee collega’s die beide hun eigen specialisme hebben, zal je ook een stevige bijdrage leveren aan diverse projecten. Voorbeelden kunnen zijn: vitaliteit, onboarding, employer branding of talentmanagement.

Jouw specificaties

Wij zoeken

Zelfstandig, daadkracht, proactief, projectmatig, conceptueel sterk, praktisch en nuchter zijn een aantal kenmerken die wij zoeken onze nieuwe collega. Daarnaast zorg jij, met jouw persoonlijkheid en openheid, voor enthousiasme bij zowel collega’s als kandidaten, zodat zij zich willen binden aan ons mooie familiebedrijf. Ben jij op zoek naar deze uitdagende functie en heb je een afgeronde HRM / P&O opleiding op HBO niveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Recruiter, HR Adviseur of intercedent en ben je 32 tot 40 uur p/w beschikbaar? Dan maken wij graag kennis met jou!

Enthousiast geworden?

Kom ons team versterken! Stuur een beschrijving van jezelf en je werkachtergrond naar Floor Vloet, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Marcel Pleijsier, Manager HR, via 06-40297405 of m.pleijsier@bruil.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct

Wordt jij onze nieuwe Recruiter?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures