Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO VMBO

 • Plaats

  ede

 • Gepubliceerd op

Ben jij leergierig, nieuwsgierig en weet jij van aanpakken…

…Wil je ons team versterken en als Operator jouw bijdrage te leveren aan een goedlopend productieproces met een constante kwaliteit van onze producten. Vind jij het daarnaast gaaf om een (technische) bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van ons productieproces? Lees dan snel verder.

Welkom bij Bruil

Als specialist in hoogwaardige mortel- en betonoplossingen zetten we onze klanten graag op voorsprong door fors te investeren op innovaties die antwoord geven op de vragen van morgen. Bruil beton & mix produceert een breed assortiment aan hoogwaardige, gecertificeerde (beton) mortels. Ook de wereld om ons heen verandert en digitaliseert in snel tempo, hierdoor zijn wij voortdurend op zoek naar talenten om onverwachte antwoorden en slimme oplossingen te vinden. Hierbij investeert Bruil in jou, je ontwikkeling (opleiding) en je gezondheid met ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens onze zomer- en winterborrels! Bij een positieve jaarevaluatie mag je een Bruil collega blijven, omdat wij jou het vooruitzicht bieden op een vast contract.

Wat ga je doen

 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afzakinstallatie. pelletiseer- en stretchhood machine of het efficiënt produceren van pasteuze producten met een constante kwaliteit;
 • Je onderhoudt de machines en verhelpt eerste lijn storingen;
 • Je assisteert de collega’s van de menginstallatie;
 • Je maakt je apparatuur en het terrein schoon, hierdoor zorg je voor een veilige omgeving én dat willen we allemaal!

Wat breng je mee

Een nieuwe collega met een open houding. Iemand die initiatief toont en verantwoordelijkheid neemt om zo samen met collega’s iedere dag de productienorm te bereiken. Heb je werkervaring in de productieomgeving, vind jij het gaaf om een (technische) bijdrage te leveren aan het verder optimaliseren van ons productieproces en ben je in bezit van een heftruck certificaat? Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een kop koffie.

Enthousiast geworden?

Kom ons team versterken!
Stuur je cv en motivatie naar Eline Glatz, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl. Heb je nog vragen?  bel Floor op 06-15878656.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct

word jij onze nieuwe operator?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures