Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Ben jij ondernemend, resultaatgericht en veranderingsgezind? Pas je goed op de werkvloer én in het directieteam?

Vind je het leuk om met een team praktische invulling te geven aan en mee te denken over de veranderingen uit onze nieuwe bedrijfsstrategie?


Reageer dan op deze vacature in de bouw en kom ons team in Ede/Apeldoorn versterken!

Welkom bij Bruil

Bruil Mix produceert een breed assortiment aan hoogwaardige, gecertificeerde mortels. Onder de merknaam Coba (onderdeel Bruil Mix) leveren wij tevens een puur Hollands assortiment afbouwproducten. Als specialist in mortel- en betonoplossingen zetten we onze klanten graag op voorsprong door fors te investeren in innovaties die antwoord geven op de vragen van morgen. Het bouwproces is complex en het materiaalgebruik is inefficiënt. Wij geloven dat dit anders moet én kan.

Door digitalisering ontstaan nieuwe mogelijkheden om de klant sneller, eenvoudiger en op maat te bedienen. En natuurlijk willen we dit bereiken met gebruik van zo min mogelijk primaire grondstoffen. Wij bouwen immers voor de toekomst en zijn op zoek naar talent om onverwachte antwoorden en slimme oplossingen te vinden. Hierbij investeert Bruil in je ontwikkeling (opleiding) en vitaliteit om deze rol goed te kunnen vervullen!

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een productiemens in hart en nieren. Je bent eindverantwoordelijk voor het productieproces van de droge mortel in Ede en Apeldoorn. Om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen oppakken, is je basis de productievloer en heb je feeling met de operatie en de mensen die er werken. Je weet goed wat er speelt en je signaleert mogelijke knelpunten en kansen tijdig waarna je ze proactief aanpakt.

Binnen je verantwoordelijkheid vallen de afdelingen Productie, Service & Equipment, TD en Logistiek. Naast het optimaliseren van de operatie, ontwikkel je een meerjarenstrategie voor Bruil Mix die een afgeleide is van de vastgestelde missie en strategie van Bruil. Je treedt op als aanjager van de verandering voor jouw divisie. Deze stem je af met o.a. de holding directeur. Ook het vertalen van de plannen naar de werkvloer en het implementeren van de changeprojecten behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Dit kan alleen als je zorg draagt voor een goed functionerend team, de operatie begrijpt en met je team werkt aan een stabiel en betrouwbaar productieproces

Je hebt een aantal verantwoordelijkheden:

 • Je leidt het MT van Bruil Mix en maakt onderdeel uit van het directieteam van Bruil. Je bespreekt de visie en strategie in beide teams en kan deze concreet vertalen in jouw jaarplan en werkzaamheden;
 • Je geeft leiding aan ongeveer 60 FTE en stuurt aan op het initiëren van verbetervoorstellen;
 • Je draagt zorgt voor de implementatie van (LEAN) verbeteringen/wijzigingen waardoor er meer structuur komt in het productieproces en de kwaliteit/rendement van het productieproces continu verbeteren;
 • Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het opstellen en bewaken van budgetten en investeringsvoorstellen;
 • Je hebt oog voor de vitaliteit, ontwikkeling en opleiding van je mensen en stuurt hier actief op aan.

Jouw specificaties

Een nieuwe collega (uit de omgeving Ede/Apeldoorn) die van aanpakken weet, strategisch kan denken, communicatief/sensitief is en gestructureerd te werk gaat. Om de changeprojecten daadwerkelijk in de praktijk te laten slagen, beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden waarmee je draagvlak en enthousiasme op alle niveaus creëert. Veranderingen in werkwijzen en gedrag vinden mede hierdoor daadwerkelijk plaats. Heb jij de skills in huis om mensen, machines en processen met elkaar te verbinden? Heb je daarnaast een hbo werk- en denkniveau en minstens tien jaar leidinggevende ervaring in een productieomgeving? Solliciteer dan op deze vacature in de bouw, want dan maken wij graag kennis met jou. Werkervaring in de toeleverende industrie in de bouw is een belangrijke pré.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 

Enthousiast geworden?


Kom ons team versterken. Stuur een beschrijving van jezelf en je werkachtergrond naar Floor Vloet, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Oscar Dekkers, holdingdirecteur, via o.dekkers@bruil.nl of 088-8118728.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures