Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Ben jij helemaal op de hoogte van de (digitale) ontwikkelingen in de machinebouw? En zet jij graag jouw technische kennis om ons machinepark te optimaliseren?

Reageer dan op deze vacature in de bouw en kom ons team versterken als onderhoudsmonteur in Ede! 

Welkom bij Bruil

Wil jij werken in de bouw? Kies dan voor een carrière bij Bruil: specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland vind je bij ons het beste van twee werelden en verbinden we traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Wil je leren of werken? Uitvoeren of uitdenken? Bij Bruil kan het allebei! 

Bij Bruil maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij de kracht van onze mensen centraal staat. Om onze ambities te realiseren, hebben we nu een mooie vacature in de bouw openstaan. Namelijk die voor Onderhoudsmonteur in Ede. Vanzelfsprekend investeert Bruil ook in jouw ontwikkeling én je vitaliteit om deze rol met veel energie en plezier te kunnen vervullen!

Wat ga je doen

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan de machines op onze diverse locaties. Hieronder vallen een aantal betoncentrales en onze fabriekslocatie in Ede. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit met en oog voor de (digitale) ontwikkelingen in de machinebouw hebt – en die ook, samen met je collega’s, weet toe te passen.

Je levert op die manier een actieve bijdrage aan het optimaliseren van het machinepark. Bovendien ben je medeverantwoordelijk voor een veilige omgeving als het gaat om het gebruik van de machines.

Wat breng je mee

Voor deze rol zoeken we een energieke, krachtige persoonlijkheid waarbij het gevoel voor humor zeker niet mag ontbreken. Je werkt voor deze rol samen met collega’s uit diverse productieomgevingen, waarbij samenwerking, service en kwaliteit de toverwoorden zijn.

Daarnaast vragen we van jou dat je:

 • Een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde hebt
 • Minimaal beschikt over ervaring met elektrisch booglassen
 • Kennis hebt van Elektrotechniek - pre

Enthousiast geworden?

En wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het continu verbeteren van het machinepark? Stuur dan je cv en motivatie naar Eline Glatz, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures