Terug naar overzicht
  • Dienstverband

    Fulltime

  • Opleidingsniveau

    MBO

  • Plaats

    Ede

  • Gepubliceerd op

Wij zoeken een servicedeskmedewerker / werkplekbeheerder met de ambitie tot meer!

Geen dag is hetzelfde. Vandaag ben je de hele dag op kantoor, maar morgen sta je weer ingepland om naar Weert te gaan voor een interne verhuizing.

Welkom bij Bruil

Als specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton zijn wij actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland maken wij zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij we de kracht van onze mensen centraal hebben staan. Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar een ICT-servicedesk medewerker. Vanzelfsprekend investeert Bruil ook in jouw ontwikkeling én je vitaliteit om deze rol met veel energie te kunnen vervullen!

Wat we van je verwachten

Vind jij het een uitdaging om alle medewerkers van Bruil te voorzien van ICT support? En vind je het daarnaast leuk om werkplekbeheer te doen voor 12 locaties? Je bent de spin in het web als het gaat om contact met de gebruikers van Bruil.  Jij bewaakt in deze functie alle meldingen die binnenkomen op de servicedesk van Bruil ICT, en belegt ze intern bij de juiste persoon. Daarnaast draai je volledig mee in het team en verzorg jij naast de servicedesk o.a. het werkplekbeheer.  

Jouw specificaties

Een afgeronde MBO ICT opleiding, 2 jr ervaring in een ICT servicedesk omgeving, interesse in zowel hardware en software aspecten, goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte, professionele instelling gericht op het helpen van je collega’s of partners van Bruil.

Enthousiast geworden?

Kom ons team versterken. Stuur een beschrijving van jezelf en je werkachtergrond naar Floor Vloet, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Charlotte Philips Digitale Transitie Manager Bruil, tel. 06-20429333 of c.philips@bruil.nl.

acquistie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Solliciteer direct

wordt jij onze nieuwe ICT - collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures