Terug naar overzicht

Ben jij een bouwkundige constructeur met een visie op het optimaliseren van onze prefab elementen? En bouw je graag mee aan de toekomst van Bruil prefab?

Kom dan ons team versterken als Constructeur.

Welkom bij Bruil

Wil jij werken in de bouw? Kies dan voor een carrière bij Bruil: specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland vind je bij ons het beste van twee werelden en verbinden we traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Wil je leren of werken? Uitvoeren of uitdenken? Bij Bruil kan het allebei! 

Bij Bruil maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij de kracht van onze mensen centraal staat. Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar een zelfstandige Constructeur die zowel intern als extern kan meedenken en adviseren. Vanzelfsprekend investeert Bruil ook in jouw ontwikkeling én je vitaliteit om deze rol als bouwkundige met veel energie en plezier te kunnen vervullen!

Wat ga je doen

Als constructeur bij Bruil prefab ben je dé kennisdrager binnen de prefab organisatie en naar buiten de vraagbaak op jouw vakgebied. Je bent bouwkundig calculator, berekent en toetst onze elementen aan de eisen die de klanten hieraan stellen en de constructie waarin ze komen. In dit ontwerp- en realisatieproces komen vele aspecten aan de orde. Jij bent in staat om zelfstandig lastige vragen te beantwoorden en onderbouwt dit met cijfermatige uitleg. Als bouwconstructeur adviseer je ook op verzoek onze interne verkoop afdelingen bij constructieve vraagstukken en beantwoord je vragen van externe partijen zoals hoofdconstructeurs en gemeentes. De productgroepen waarmee je in beginsel gaat werken zijn onze kanaalplaat- en ribcasettevloeren, casco wanden en heipalen. 

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van element- en constructieberekeningen en opgave en controle van wapening aan de tekenaars;
  • Je sluit aan bij projectteams/werkt samen met het bedrijfsbureau om te adviseren over de constructie/wapening;
  • Je beoordeelt en adviseert over eventuele afwijkingen en schadegevallen vanuit productie en/of de bouwplaats;
  • Je ondersteunt onze interne verkoop afdelingen bij constructieve vragenstukken;
  • Je adviseert externe partijen en beantwoord vragen;
  • Je denkt mee over digitalisering en verduurzaming van onze producten.

Wat breng je mee

Je bent een constructeur met een uitstekend cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden en je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Omdat je veel in contact bent met externe partijen en ook intern met diverse afdelingen gaat werken, is het ook belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en overtuigend je verhaal kunt vertellen, goed zelfstandig kunt werken maar ook graag in teamverband bezig bent. Je hebt veel vrijheid om de functie in te vullen zoals het beste bij jou past en mee te denken. Niet alleen qua ideeën willen we horen wat je te bieden hebt maar je gaat ook intern met productie en bedrijfsbureau in gesprek om handen en voeten aan je ideeën te geven.

Je hebt een HBO diploma richting Bouwkunde/Constructie en 3 tot 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie of branche. Bij voorkeur heb je gewerkt in een bouwkundige productieomgeving zodat je de taal spreekt van de werkvloer en ook gewend bent aan klantcontact. 

Enthousiast geworden?

Interesse in deze vacature voor bouwkundig constructeur? Kom ons team versterken. Stuur een beschrijving van jezelf en je werkachtergrond naar Eline Glatz, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over werken in de bouw of deze vacature? Neem contact op met Suzanne Clijsen, Adj. Directeur Bruil prefab, via 06-15878656 of s.clijsen@bruil.nl

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures