Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  MBO HBO

 • Plaats

  Veenendaal

 • Gepubliceerd op

Ben jij een commerciële jager met een bouwkundige achtergrond...

….en verstand van zaken. Waardoor je onze klanten van optimaal advies kan voorzien zodat zij zorgeloos kunnen bouwen met de juiste producten? Kom dan ons team versterken als Commercieel Adviseur. 

Welkom bij Bruil

Wil jij werken in de bouw? Kies dan voor een carrière bij Bruil: specialist in hoogwaardige mortels en prefab beton en actief in de woning- en utiliteitsbouw. Op verschillende locaties in Nederland vind je bij ons het beste van twee werelden en verbinden we traditie met innovatie, zekerheid met vrijheid en uitvoerend met uitdagend werk. Wil je leren of werken? Uitvoeren of uitdenken? Bij Bruil kan het allebei! 

Bij Bruil maken we zowel ruwbouw- als afbouwproducten. Daarnaast zetten wij onze klanten graag op voorsprong door te investeren in innovaties. Zo werken wij al enkele jaren aan het revolutionaire 3D printen van beton. Innovaties vinden hun oorsprong in onze missie om in 2025 voorop te lopen als het gaat om digitalisering én het realiseren van een forse reductie van primair grondstoffenverbruik. Een uitdagende missie waarbij de kracht van onze mensen centraal staat. Om onze ambities te realiseren, zijn we op zoek naar een Commercieel Adviseur voor de kanaalplaatvloeren, ribcassettevloeren en wanden (ruwbouw). Standplaats voor deze functie is Veenendaal. Vanzelfsprekend investeert Bruil ook in jouw ontwikkeling én je vitaliteit om deze rol met veel energie te kunnen vervullen!

Wat ga je doen

 • In deze rol ben je het verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet aan de hand van de vooraf gestelde verkoopdoelstellingen;
 • Je gaat actief en doelgericht op zoek naar nieuwe klanten;
 • Je brengt een deskundig advies uit aan klanten voor de toepassing van prefab beton van de kanaalplaatvloeren, ribcassettevloeren en wanden (ruwbouw);
 • Je bent het eerste aanspreekpunt en als vanzelfsprekend onderhoud je de relaties met onze klanten;
 • Samen met je collega’s denk je actief mee in het vertalen van onze missie, visie en strategie naar de wensen van onze klanten en de mogelijkheden binnen de markt.

Wat breng je mee

Een commerciële collega die kennis van zaken heeft, snel leert en met proactieve en doelgerichte houding onze prefab producten vermarkt. Door jouw ervaring binnen de commercie weet jij als geen ander hoe je contacten legt en onderhoudt. Je werkt planmatig, resultaatgericht en rust niet voordat je de gestelde doelen hebt bereikt. Jij hebt zicht op de ontwikkelingen in de markt en ziet de kansen of nog beter, je creëert ze zelf! Help jij met jouw netwerk mee aan het verder uitbouwen van onze marktpositie? Dan maken wij graag kennis met jou onder het genot van een kop koffie. Voor deze functie vragen wij minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring, je werkgebied is Nederland. Ervaring in de bouw gerelateerde en/of betonindustrie is een pre. Een belangrijke voorwaarde voor deze functie is een afgeronde opleiding (MBO/HBO) richting Bouwkunde.

Enthousiast geworden?

Kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie naar Eline Glatz, afdeling Mens & Werk bij Bruil, via werken@bruil.nl

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature neem contact op met Gerard van Engelenburg, Commercieel manager Bruil prefab, via 06-29732309 of g.vanengelenburg@bruil.nl   

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures